Lunapark B16M52 umarım test bozuk değildir ve gittikçe koyulaşır 🌸yarın yine atarsınız buraya güvenilir testlerden almanızı öneririm benim hiç yalancı pozitif çıkmamıştı çünkü kendi takibimi kendim yapmıştım kimyasal gebelikte de şuanki gebeliğimde de .Umarım herşey gönlünüzce olır💛
MorKelebek54 B16M52 kanda olup olmamasi onemli canim. Gebelik hormonu yani beta hcg once kana sonra idrara geçer ☺️
kalorisizpatates B16M52 kan doğru gösterir ama beta değeriniz kaçtı yükselmeye meyilli bi değer miydi acaba 3-4 çıkanlar falan bu sitede çok gördüm yükselişe geçenleri
B16M52 kalorisizpatates 1.20 yükselecek bi değer değil gibi adet olsam bari de umudum kesilse artık 😂
Masalceylan Maviyesil16 benimde böyleydi kan verdim. Negatif çıkmıştı erken gebelik testi ysa direk kan vermek en iyisi
omerimaskim kan doğru gösterir. kanda çıkmalı ki idrara karışsın sonuçta. bence test bozuk. pozitifi gördüğünüzde farklı markalardan denemek lazım birkaç kere daha bence. hüsran oluyor sonra.. Allah en kısa sürede nasip etsin canım