Sennu Zaman durdu geçmiyor 34. Haftaya girdim sancılarım çıkıyor nst de şu Kasım biterse rahatlayacağım sonra ne zaman gelmek isterseler gelsinler dua istiyorum canım anneler 36. Haftayı göreyim 🙏
Nakskdkdkd Sennu bende 28+1 haftalik hamileyim erken dogum riskim var umarim saglikli bi sekilde zamaninda gelir bebislerimiz 🤲😔
gzm_42 Sennu girmezler inşaallah canım bnde 36+3 haftalıkken doğum yaptım tek yumurta ikizlerine bugün 40 mız çıktı bol bol dinlen stres yapma
Sennu Zakine hissetmiyorum sancımı karnım sertleşiyor kasılıyor ama acı yok sadece nefesim daralır gibi oluyor acı ağrı olmadığı kanama ve su gelmediği sürece bekliyoruz şu an ikiz gebelik olduğu için her an tetikteyiz onun için artık şu ay çıksa rahatlayacağım en azından küvez e girmezler diye 🤲🏻
Sennu Zakine belki yalancı sancılarınız olabilir nst de anlaşılır o da düzenli mi çıkıyor ona bakarak doktor söyler benim baya sancı çıkıyor nst de şu an onun için kesinlikle sadece yatıyorsun hiç bir iş yapmıyorsun dedi doktor
gzm_42 Sennu Amin inşaallah canım 🤲🥰 Rabbim sizede sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah 🤲 yok elhamdülillah girmediler kuveze
gzm_42 Sennu elhamdülillah canım tabi ilk baş Rabbimin izniyle 🥰 doğuma girmeden önce 2600 biriydi biride 2700 dedilerdi yanılttı gene ultrason ama tabi önemli olan ilk başta sağlıklı olmaları 🥰 şuan sizin bebişler kaç kilo canım
Annelikmghb Sennu bizde 34 haftalik olduk bendede gün içinde kasilma oluyor adet sancısı gibi bir ağrı ozel bolgenin yan tarafina bicak batmasi gibi arada agri oluyor birde bacagim la kalcamda bir ağrı yürüyemiyorum kontrolum haftaya daha fena olursam gidecegim hastaneye
Annelikmghb Sennu Aslında bana doktorum sanciyla kasılma 3 dkya düşerse bekleme gel demisti kasilma bazen oluyor bugün sürekli bir sanci ama aşırı degil bakalım insallah geçer de haftasini bekler kızım zaten dogum pozisyonjnda bile değil yan duruyor
Sennu gzm_42 evet ultrason yanıltıyor doğduğunda ultrasondaki ölçümden yüksek çıksın da varsın eksik ölçsün kıxım içinde 2,500 demişti 2.800 doğmuştu şaşırmıştım :) şu an 2 kilolar inşallah iki hafta daha dururlarsa 2,400 2,300 olsa yeter 🤲🏻
gzm_42 Sennu iyi maşaallah genede 2 kiloyu geçmişler benim ilk oglumdayken 3400 demişlerdi 3585 dogmustu yaniltir ama tabi onemli olan sagliklo olmalaei canim
Sennu gzm_42 sen kilolu doğurmuşşun ikizler genelde o kadar kilolu doğmuyor ne yedin ne içtin maşallah 😍