Hezer Esraesilazeynep aa zevklerimiz çok benziyor mesela ben hep oğlum olursa Yusuf diyordum sonradan bu isimler eklendi ama kızımda hiç kafam karışmamıştı
Cihangir09 Hezer Cihangir oğlumun ismi 🥰 bir oğlum daha olsaydı oda Selim olacaktı ☺️ Anlam olarak Selim ismi çok hoş 🩶
Vldnshn1 Hezer Yani fikir olur mu bilmiyorum ama oğlum var ismi Metehan 2.ye gebeyim erkek olsaydı Atilla ya da Cengizhan koyacaktım bilmiyorum bana çok güzel geliyor bu isimler.Hükümdar isimleri…Hürrem de değilim ama 🤷🏻♀️ Adıyla yaşasınlar.
Cihangir09 Hezer Şimdi soğutmak gibi olmasın ama sağolsun ismini tam yansıtıyor 😅 ilerde cihana hükmeder mi bilmem ama şuan bize hukmedip kırıp geçiriyor sağolsun 😅
Bennuu44 Hezer selim en beğendiğim erkek ismidir oğluma koyamadım içimde kaldı bizim ailede selim adının travmaları olduğundan…
Hanniballl Hezer Öyle dusununce güzel 🤗 ama Cihangir sultan hastaydı ya bu yüzden kıyamıyorum gercekten yoksa güzel isim Kerem sıradan geliyor olabilir
Cihangir09 Hezer 😅😅😅 Hezer amiiin insallah sağolun ❤️ evet gerçekten ben çok içime sinerek koymustum ismini inşallah sizde karar verebilirsiniz sağlıkla gelsin kuzucuk 🤎
Eluskonunannesi Hezer oğlum olacak ve Selim koyacağım inşallah 🥰 Yusuf ismini çok severdim ama bir öğrencimden ötürü geçen sene isimden soğudum duyduğumda tüylerim diken diken oluyor