Duruu3 glsahbaydemir nasıl geçti canım eksrta para aldimi sonrasinda kana ağrı felan yaşadın mı anlatirmisin canim
glsahbaydemir Duruu3 ekstra 5 bin verdim. Bebek çıktıktan sonra uyuttular beni bi 20 dk o yüzden anlamadım. Odada kanama kontrolü yaparken bi tık kanamam fazla oldu ilaçlarla azalttılar ama ondan kaynaklı mı bilmiyorum.
2418 Duruu3 tıbbi açıdan herhangi bir sorunu varmı bilmiyorum ben dini boyutunu bildiğim için söyledim hayat senin hayatın dinen uygundegil bağlatmak karar senin tabi🌸🤲🏻
Duruu3 2418 teşekür ederim canım bende biliyorum araştırdım baya ama ben hiç koruma yontemine güvenmiyorum hayat şartları çok zor oyuzden eminim🥲
Sumisali_ meltemucr hayır yaş sınırı yok 33 yaşındayım 22 gün önce ikinci sezaryenimi oldum sordular istiyor musun diye ve devletti.
Duruu3 glsahbaydemir anladım kuzum bende tüpleri bagaltacgim kesin net kararım sonrasında bir sorun oldumu canım kusurabkma yaralarımız yakın merak ediyorum
glsahbaydemir Duruu3 Sorun yok merak ettiğini sorabilirsin. Hayır bi sıkıntı olmadı bişey değişmedi yani. Ameliyat yerim iyileşince rutin hayatıma döndüm
Nur0653 meltemucr yok sanirim bnde ikinci sezaryenim olacak 33 yaşındayım doktor bana tüplerini bağlatmak ister misin diye.sordu direkt devlet hastanesi’ne gidiyorum