meltemucr Kızlar merhaba . Bağlatma işlemi için yaş sınırı var mı. Bugün arkdaşlarım 35 yaş olması lazım falan dedi. Ben 30 yaşındayım . Özelde doğum yapacağım
2418 meltemucr yaş sınırı yok ilk dougumumdu ve 21 yaşındaydım özelde yaptım bağlatmak istermisin dedi hayır dedim 23 yaşında ikinci dogumumu yaptım devlette yaptım yine sordular
gezentianne meltemucr Hayır arkadaşım 30 yaşında bağlattı. Ben de 33′üm ikinci gebeliğim doktoruma da söyledim konuşuruz dedi
KurabiyeninAnnesi123 meltemucr yaş sınırı eskiden vardi artk yok canim ama özel de baglatmak istersen ekstra para isteye biliyorlar bilgin olsun
glycnkrt meltemucr 26 yaşındayım martta 27 olcam. bu ay sonu doğumum var ve bağlatmak istediğimi söyledim eşin imza atarsa sıkıntı yok dedi. özelde ikinci doğumumh yapacağım bende
Feyzanurguc 2418 benim ilki normaldi ikinci doğumum zorunlu sezaryen ve bağlatmak istiyorum 23 yaş bağlarlarmı acaba tıp fakültesine gidiyorum
Nursl7 @meltemucr devlette 30 yaş sınırı var ben ikinci dogumumu 29 yaşındaydim ay olarak iki ay geçmiştim 29 yaşımi doktor bana sormuştu bende 30 yaş sınırı yok mu dediğim de de 29 yaşını geçtiğin için sıkıntı olmaz dedi baglattim eşim imza attı
2418 Nursl7 tamamen hastane ile alakalı ikinci dogumumu devlette yaptım 23 yaşındaydım bağlayalım mı diye sordular
3minnosanasii meltemucr ben de 3. Bebiişimi bekliyorum o doğunca bende bağlatıyorum 27 yaşındayım doktorum bağlatmak istiyorsan bağlarız sorun yok demişti
Hasibem64 meltemucr merhaba cnm 25 yasındayım 3. Sezeryanımı olucam doktorumla konuştum ve baglatıcam özelde yapıcam dogumu
glsahbaydemir meltemucr Ben 2 buçuk ay önce 3. doğumumu yaptım bağlattım. 26 yaşındayım özelde yaş sınırını sorun etmiyorlar.
Duruu3 glsahbaydemir nasıl geçti canım eksrta para aldimi sonrasinda kana ağrı felan yaşadın mı anlatirmisin canim