Ebruaydn Mrcemn Kızım olucak inşallah 🙏 Ama bugün biraz uğraştırdı beni nst de hareket çıkmadı akşama kadar bir kaç kez girdim en sonra yatış veriyordu kımıldamaya karar hanımefendi kontrol amaçlı cuma günü çağırdı nst için tekrar
Foreverr Mrcemn anladım tesekkur ederim sürekli bişeyler soruyorum hakkınızı helal edin merak ettiğim için son olarak bişey daha sormak istiyorum ilk sezeryan dikiş yerinden mi kesi yapıyolar yoksa başka yerden mi ikinci kesi yapıyolar ☺️
Mrcemn Foreverr normalde biraz altı ya da Üstünü kesiyorlar ama benim farklı biraz daha ilk doğumdan kalan skar dokusu oluştu mecbur revizyon yapılacak yani aynı yer kesilecek o parçayı kesip yeni düzgün bi dikiş atılacak 🤷♀️
Foreverr Mrcemn anladim benim dikiş yerimde birwz tuhaf ablamınki ince belli bile değil benim ki çok kalın olmuş acaba öylr yaparlar mı bide sizin şuanki gebeliğinizde karın büyümesiyle beraber dikiş yerlerinizde ağrı kaşıntı oldumu araları ne kadar
Mrcemn Foreverr arada 5 yıl var kaşıntı oluyor arada sizinde skar dokusu oluştuysa özellikle doktorunuzla konuşun düzeltir en azından
mercimeginannesi01 Mrcemn 35 +3 bızede 8 aralık ıtıbarı ıle alırım dedı ozmm tam 38+0 bakalım sag salım kucagımıza alalım ınsallah🪽🩷🙏🏻
Cihangir09 Mrcemn aynen öyle 1 gün 1 hafta gibi geçiyor resmen 🥲 32 de hastane çantasıni hazirlamakla bitti şükür hazirligimiz sadece beşik kurulacak evin güzelce bir temizliği yapılacak ama onuda son hafta yaparız artık ☺️ sizin hazırlıklar ne durumda
Mrcemn Foreverr dikiş yeri düz değil dışarıda kafif et parçası gibi dikiş izi oluyor kabartılı oluyor
Mrcemn Cihangir09 benimde hersey hazır temizlik yapıldı sadece beşik kaldı onu da son hafta kurcaz bizde aldığım eşyaları kullanmaya can atıyorum gözümün önünde çantalar 😁😁😁