Mrcemn Buglem_38 ekstra bi durum olmadığı sürece müsaitlik durumuna bakıp gun veriyorlar doktor 38+5 ideal dedi öyle uygun gördü bide benim ikinci sezeryan eğer sizinde ikiyse o civarlara gün verir
Ebruaydn Mrcemn kaç haftalıksınız acaba benimde yarın kontrolüm var 35+3 oldum sezaryen günü veriri mi babada merak ediyorum ikinci aezaryanım olucak
Minikprensinannesiiiii Mrcemn yarın bende 36 haftalık oluyorum kontrolüm var belki bana da gün verir doktorum artık 😂
Mrcemn Minikprensinannesiiiii zamanınız gelmiş gün verir inşallah sizde ona gore hazırlıklarınızı yapar bebişinizi kucağınıza alırsınız 😊
Foreverr Mrcemn bir şey sormak istiyorum bie tane oğlum var normalken acil seseryana döndüm ve zorluydu açıkcası spinal anestezi olmadı genel yaptılar bayılmadım en son koldan narkoz vermişlerdi kurban bayramı arfiesi doğum yapmıştım birazda aceleye getirdiler uzatmayım ikinci sezergan için anestezi doktoru ile görüşülüyor mu tetkik yada kan fln alıp bakıyolarmı allah nasip ederse ikinci olduğunda en çok korktugum şey tekrardan aynı şeyler leri yaşarmıyım çünkü bebeğimi ağlamasını duymamıştım kendinide görmedim zorluydu onu sormak istedim
Mrcemn Foreverr evet tabiki detaylı kan tahlili idrar tahlili ekg çekilip anestezi uzmanı ile görüşüp onay alıyorsun bi takım sorular soracak ekstra hastalığın var mı veya ilk doğumda bir sıkıntı oldu mu diye dile getirmiş olursunuz ona göre yol çizilir tabiki
Foreverr Mrcemn teşekkür ederim bakalım o günlere gelelimde nasip olursa sorarım bide bişey sormak istiyorum spinalden sonra ilk keşide hissediliyor mu acı olarak
sacmalamakizim Mrcemn Evelsi gün devlete gittim gün almak için, doktor haftaya verebilirim günü dedi, ultrasonda 1 hafta önden gidiyor, 34+2 haftalığım ve oldukça heyecanlıyım. 🥹😍
Mrcemn Rbdrmx hayır canım spinal yaparlar genel istemem çünkü uyandıktan sonra bi anda o ağrıyı yaşamak var bide kendindeyken 4 5 saat sonra yaşamak var ondan sonra zaten agri kesici yapıyorlar daha iyi oluyor
Kubra_46 Kızlar sizce sezaryen için devletmi iyi olur özelmi birde ilk doğumum sezaryendi ssvd çok istiyorum ama riskleri fazla çok arada kaldım sizin fikirleriniz neler
Silaozbay Kubra_46 ben devlette yani şehir hastanesinde sezaryen olmuştum o kadar rahattı ki… tek yataklı odadaydım hemşireler çok ilgiliydi temizliği de cabası çok temiz güzeldi