-Cansu- 2Princess1Mom ayy hayırlısı inşallah canım bende merak ediyorum kese ve kalp atışını aynı zamanda duymak istiyorum o yüzden beklemek istedim bakalım nasip
2Princess1Mom -Cansu- Kalp atışı için erken sanırım canım yarın duyacağımı düşünmüyorum.. Bu kadar erken gitmeyecektim aslında da çok hafif pembe sütlü kahve rengi lekem geliyordu. Korktum o yüzden erken gittim. Yerleşmeymiş🥰
Berrakk39999 2Princess1Mom ne zaman gelmişti lekeniz aynı şekilde benim de 5. Hafta da başıma geldi de progestan verdi doktorum size verildi mi ilaç ?
Sevgikaya1525 smyms hahaah ay abisi hiperaktif ikinci hiperaktifi çekemem😀😀ay oğlumda da böyle oluyordu doktora dediğimde saçmalıyorsun imkansız demişti ama bu fa öyle
2Princess1Mom Berrakk39999 Dün geldi bugün de ara ara geliyor. Hiç birşey vermedi muayenem devam ediyor, yarın tekrar gideceğim belki yarın yazar
minikdefnemm smyms benim ilk hamileliğim sağdaydı hep ağrıyı sağdan yasadım kızım var ☺️ hurafe yani😊
pskdanisman1anne Seyirme ne oluyor nasıl bir şey? benim sadece bir tarafa ağrı yoğunlaşıyor ilk başlarda sağdaydı şimdi biraz daha solda 😅
Berrakk39999 2Princess1Mom anladım canım benim de bir gün sürdü korkuyorum yine de herkeste olan bir durum değilmiş dediğin gibi yerleşmedir inşallah ☺️
2Princess1Mom Berrakk39999 Vermedi canım hiç birşey bugünde, dınlen kendini çok fazla yorma dedi kesemi gördük güzel dedi. ☺