smyms QueenMommy sizin ki erkek olabilir mi acaba öyle der annem agrı seyirme sağda olursa erkek olurmuş ama Allah bilir tabi
minikdefnemm smyms benim ilk hamileliğim sağdaydı hep ağrıyı sağdan yasadım kızım var ☺️ hurafe yani😊
Dolunay_dolunay Seyirme nasıl oluyor kızlar benim yoğunluk gibi ağrı oluyordu solda seyirme hatırlamıyorum 6+5 olcaz 12de arada bi solda sızlama oluyor o kadar 🥰
Sevgikaya1525 smyms hahaah ay abisi hiperaktif ikinci hiperaktifi çekemem😀😀ay oğlumda da böyle oluyordu doktora dediğimde saçmalıyorsun imkansız demişti ama bu fa öyle
2Princess1Mom smyms Hayırlısı canım. Bundan önce kaybettiğim bebeğimde sağdaydı erkekti o da ☺ Sağ olsunda kız erkek farketmez
2Princess1Mom -Cansu- Ben bugün gittim ama doktor ultrasonla bakmadı. Beta istedi tekrar betaya göre yarın sabah erken gel bakalım dedi yarın görücem inşallah betam güzel gelmiş 🥰
smyms -Cansu- ben gittim 5 hafta kese görünüyor dedi 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalim dedi ultrason da o zaman verecek 🥰🤭👶
smyms QueenMommy oyyy maşallah Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize 🥰benim daha ilk bakalim
-Cansu- 2Princess1Mom ayy hayırlısı inşallah canım bende merak ediyorum kese ve kalp atışını aynı zamanda duymak istiyorum o yüzden beklemek istedim bakalım nasip