Plakkafa_ umrumdadegil 6. Aydan karnımın çıkmasını isterdim ama 😂😂 o dönem eşim iyiki arabayı verdi işe giderken yoksa 4 otobüs yapıyodum asla kimse bana yer vermiyodu ahahahh 😂
Keyfimin-kahyasi-misin umrumdadegil ewet kendim kstiyorum ikimizde ölümden döndük Çok zorluydu korse bile yasaktı Sne düşün bebeğim hem geç doğdu hem geri haftaliydi Dv hst olduğu için sezeryana asla almadılar bide erken digum riskim vardı ona rağmen 11. Ayın içinde doğdu 😂 Daha cikasi yoktu tepeye kaciyodu ebe bı bastırdı soğanın cucugu gibi çıktı djdjd çok zorlayınca iç dış totoma kadar dikiş ne ararsan vardı
ecemeric95 umrumdadegil 2.gebeligim suan. 4 yıl önce ilk kızıma hamileydim. Her ikisin de de ilk 4 ay fazlasıyla ağır geçtiği için hicc ama hicc ozlememisimm. Özleyecegimi de düşünmüyorum 😂 Bir an önce sağlıkla doğurup eski sağlıklı halime dönmek dileğim sadece. Öyle toz pempe hamislik serüveni olanlara inanın çok özeniyorum. Hiç öyle anılarım olmadı doğrusu
Emsalk ecemeric95 valla aynı durumdayız resmen hastalıklı gibiyim hiç özlememişim hiçte özleyeceğim inanmıyorum yaşayınca daha net anladım prenses gibi geçirenlere imreniyorum
Mavi_rella umrumdadegil daha doğurmadım karnımda şuan ama hamileliği değilde en çok tekmelerini özlerim diye düşünüyorum beni duyup tekme atması çok duygu verici 😇😇😇
ecemeric95 Emsalk Allah hepimizin yardımcısı olsun inanın ki gözümü açıp kapsam da o doğum anına bir an önce gelebilsem diye hayal ediyorum ☺️ çocuk bakmak, büyütmek çok güzel, tarifsiz bir duygu fakat hamilelik benim için hep zorlu bir süreç oldu ne yazık ki
Hilalcanim umrumdadegil hamileligimde sadece tekmelerini özlüyorum mide lavlari nefes kesilmeleri yuruyememek aman aman