nazlcn_bozdmr sorma canım ya benden sonra bu doktoru hastaneden kovmuşlar başka kadınıda yanliş ilaç verip öldürüyomuş az kalsın. Ya doktor dediğimiz insanlara güveniyoruz ya güvenilecek pek az doktor var malesef gördük zaten son olaylardada bebek çeteleriyle bağlantılarını fln filan. Ben şunu anladım biraz da hata kendimdeydi okuyup araştırıp tam donanımla doğuma giricektim biz kurban gibi kendimizi Doktorların vicdanına bırakıyoruz çok iyileri de var tabi allah onlardan razı olsun hakları ödenmez. Eğer bilgili olsaydım doğumun zamanı gelince Kendiliğinden gerçekleşeceğini
hazır olduğunda sinyalleriyle geleceğini bilir zorla doğurmazdım yavrumu. Ha sağlık problemi olur illaki sezeryan olunur ama vajinal doğum kendiliğinden gelişen bişey ve akışına bırakıldığında gayette kolay. Bunu neden söylüyorum doğumum yaklaştığında kendi sancım geldiğinde aslında suni sancının yanında ne kadar tatlı sancı olduğunu anladım kendi sancımın ve kaka yapıp rahatlama istediği gibiydi doğum anım çok çok basitti bence ama beni o sürece hazır edene kadar ölüp dirilttiler 18 saat suniyle zorlasa!!!