Mrvsmt2502 Minikbebis1 benim 4 haftalıkken 1800 dü 5 haftalıkken 14000 küsürdü. Tek bebek. Beta ile ikiz olduğu anlaşılmaz keseden anlaşılır
sd18 Melosum34 çıkabilir neden yanlış bilgi veriyorsunuz? beta her kişide değişir. ikiz de olabilir veya çok güzel yükselmiş de olabilir kişiden kişiye değişir bu
Melosum34 Minikbebis1 bence ikiz:) internetten baktım öyle yazıyor 4-5 haftalarda beta 10 bin görüyormuş ikizde
Melosum34 Minikbebis1 3-4 haftalık bir ikiz gebelikte Beta HCG düzeyi 5.000-10.000 mIU/mL, 4-5 haftalık bir ikiz gebelikte ise Beta HCG seviyesi 10.000-50.000 mIU/mL aralığında olabilir Nette böyle yazıyor 😍😀
ozgeserin Minikbebis1 canım benim de 5 haftalıkken on binlerin üzerindeydi ikiz bebiş bekliyorum. 🥰 inşallah seninde öyledir değerlerin nasıl arttı
Melosum34 Minikbebis1 bir kız birde erkekse oh mis 😀 teker teker 9 ay beklemek daha zor ağrısı sızısı
ozgeserin Mrvsmt2502 beta değerinin yüksekliği belli ediyor daha doğrusu ben şuan ki ikizlerimi hisstmiştim değerlerim değişik yükseldi iki katı değil 4 kat 4 kat yükseldi. İlk hamilelikliğimde değerim çok düşüktü.