Nursotu adatuna ayyy şansıma ya geçen ay pik görmedim bugünde eşim evde değil yarın gelecek 😒gece yarısı oldu ilişki ama
Gzmom Kkardelenn1 canım doktor gördü pik dedi bu testten sonrada silikleşti koyulaşmadı belki diğerini yaparkenki zaman diliminde daga koyu olup çatladı onuda bilemiyorum ama bakalım
Nacyax Nursotu 5 gün boyunca sperm tiplerde kalabiliyor diye biliyorum yumurtlamadan bir iki gün önce de ilişki olsa hamilelik ihtimali yüksek oluyor
Gzmom Nursotu pik gördükten sonra ilk silikleşme önemli olan yani canım o ilk silikleşmeyi gördükten sonra ilişki gerekir
igvescarim  Kızlar benimki de pik değil mi?
Busra779 Kızlar benimkine de bakın anlamadım olgunlaşmadan mı çatladı.yoksa pik mi dünden önce sağ kasık ağrısı oldu.neden koyu olmadı yumurtlamıyor muyum anlamıyorum düzenli adet de görüyorum
Nursotu Busra779 geçen ay benimde böyleydi canımm daha yumurtlama başlamamış dedi doktor ama Ben pik görmeden hasta oldum her ay yumurtlama olmayabiliyormuş senin kaçıncı gün
igvescarim Nursotu ama benim şöyle sorum var benim bat a 10 gün var ve benim 2 gündür şuan kahverengi lekenmem var 5 kasımda birlikte olmuştuk acaba hamile olabilir miyim diye düşündüm
Nursotu Busra779 ama ben 20 gün sonra oldum sizin adet döngünüz uzunsa olursunuz merak etmeyin hide geçen ay olmadım ama bu ay adet bitti iki üç gündür baya koyu bekliyorum daha çabuk olacak gibi yumurtlama üzülmeyin gecikiyorsa güzelleşiyordur ☺️
Busra779 Nursotu inşallah teşekkür ederim.bugün adetin birinci gününden sayarsam 14. Gün .27-28 güne bir olurum ama bazen mevsim geçişlerinde geç gelir