Nacyax Nursotu 5 gün boyunca sperm tiplerde kalabiliyor diye biliyorum yumurtlamadan bir iki gün önce de ilişki olsa hamilelik ihtimali yüksek oluyor
Gzmom Nursotu valla bendede böyle koyu çıktı bence pik ya sonrasında ki gün daha silik çıktı çünkü bilmiyorum
Nursotu Gzmom gece iliski oldu 00.30 gibi sperm bir müddet duruyormuş galiba aksine bugün eşim çalışıyor degerlendiremicez inşallah sıkıntı olmaz ya
Gzmom Nursotu bence olmaz en az iki gün sperm canlı kalıyor diyorlar birde önemli olan çatlama zaten çatlamadan yani silikleştikteb sonra 36 saat sonra ilişki muhakkak olmalı ona dikkat edersin canım
Gzmom Nursotu canım by fotoyu doktoruma atmıştım pik olmuşmu hocam diye cevap versi şimdi evet pik olmuş yumurtlama testi pozitif dedi 👍
Kkardelenn1 Nursotu pik olmak üzere bence benimde böyle oldu bir gün sonra ikinci tam koyulaştı ama ikisi birebir koyulukta değildi ertesi gün de silikleşmeye başladı
Kkardelenn1 Gzmom yarın daha da koyulasabilir testi yarın da yap canım sen ama pik değilse de çok yakın
Nursotu Gzmom benimde bu şekil gibi gece değerlendirdik bide anca yarın olacak mecbur ya inşallah kaçırmamış oluruz😞
Gzmom Kkardelenn1 canım doktor gördü pik dedi bu testten sonrada silikleşti koyulaşmadı belki diğerini yaparkenki zaman diliminde daga koyu olup çatladı onuda bilemiyorum ama bakalım
Gzmom Nursotu pik gördükten sonra ilk silikleşme önemli olan yani canım o ilk silikleşmeyi gördükten sonra ilişki gerekir
Nursotu adatuna ayyy şansıma ya geçen ay pik görmedim bugünde eşim evde değil yarın gelecek 😒gece yarısı oldu ilişki ama