Damlademir MaviNur25 hiç stres olmayın bende aynı sıkıntıyı yaşadım daha kötü şeyler duydum moralinizi yüksek tutun güzel beslenin 8 9 haftalık duyulur 🌸
MaviNur25 Damlademir evet bende surekli arastiriyorum bakiyorum icim bi turlu rahat degil hayirlisiyla normal sekilde ilerler surec bakalim
Ayazmom___ MaviNur25 alttan bak MaviNur25 alttan baktırmayın bence ya ben aşırı küçükken sevmiyorum 8 haftaya kadar bekleyin
MaviNur25 Ayazmom___ keseyi görmek icin bile 5 haftalıkkende bakmıştı mecbur tamam diyorum icim rahat etsin diye bunda da mecbur tamam diyecegim herhalde
Damlademir MaviNur25 evet alttan bakmaya hiç gerek yok bana da baktılar sadece insanın psikolojisi bozuluyor bekleyin sadece zaman inşallah
Nazo77 MaviNur25 Benim bildiğim önce duyup sonra duymamak sıkıntı yüreğinizi ferah tutun sıkıntı yoktur inşaAllah.
Kedikadinn Hiç merak etme canım. Aynı sorunu yaşadım, hatta doktor bana ümidimi kesmemesi söylemişti ve haftaya tekrar gel dedi. O bir hafta bana cehennem geldi. Sonraki kontrolde kalbi duyduk her şey yolundaydı şimdi 23. Hafta olduk 😍
MaviNur25 2cocuklubiranne beklemekten başka çarem yok malesef rabbim korktugumuza ugratmasin insallah bgn insallah guzel haberi alirim