Yazmelegi_ Smeyye-0 ben agri sizi ile uyanmadım 1 saatte de kendime geldim sürecim çok güzeldi çevremde spinal olup bel ağrısı çeken çok olduğu için yaşımda genç diye genel seçtim ben memnunum
Shylaaa Smeyye-0 öncelikle sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏻 2 spinal oldum ben bebekle ilgilenmeniz açısından spinali tavsiye ederim. Ameliyat ortamı germesin sizi doktor ve ekibi iyiyse ameliyatta olduğunuzu anlamıyorsunuz bile. 1 aylık bebeğim var doğum sırasında canım doktorum Musa eroğlu candan ileri türküsünü açtırdı 10 dk sonra kızımın sesiyle tutamadım kendimi. O anı hissetmek bambaşka. Diğer bir artısı odaya geçince direk kendimizde olduğumuz için emzirmeye geçtim kendim ilgilendim. Yakın arkadaşım genel oldu emzirmek istemiyorum bu ağrıyla dedi ikna edememiştik. Acı eşiği herkesin farklı ama genel de hastanede toparlanmak bir tık uzun sürüyor benim gözlemimce🌸
Shylaaa Smeyye-0 bildiğim için korkmadım. Uyuluk olduğunuz için hissetme olmuyor sadece hafif sallantılar oluyor o da etkilemedi beni. 10. Dk da bebek geliyor sonra ona odaklanıyorsunuz zaten bitse de hemen odaya geçsek diye. İlk kez doğum yapacak olsam yine spinal isterdim ben. Belden iğne de de bir şey yok hissetmiyorsunuz onu da. Benim ikisinde bel ağrım olmadı biri 3 yaşında biri 1 aylık bebeğimin. Hareket etmemek önemli onun için de hemşire sizi tutuyor zaten. Tavsiyem sondayı da uyuştuktan sonra isteyin en büyük korkum oydu benim komiktir ki ☺️
bhtrolcay Tuba5252 merhaba,bir hafta önce yaptım hastanede kararsız kalmıştım hangisi olsun dediklerinde yine geneli tercih ettim. İlkine göre mükemmel geçti diyebilirim. Uyandığımda ameliyathnedydim gözlerimi açtım odayada ayılmış olarak çıktım ve hiç ağrım olmadı🥲 baş ağrısıda bel ağrısıda çekmedim. Sizde olcaksanız eğer kesinlikle geneli tercih edin🌸
Tuba5252 bhtrolcay bende çok kararsızdım ilk doğumumda zor uyandım 2 saat uyanamadım ve çocuğumu kucağıma alıp emzirdiğimi hıc hatırlamıyorum. Genelde ıkıncı daha rahat oluyor diyorlar inşallah bende çabuk uyanırım teşekkür ederim . Sağlıkla büyütün 🌸
Tictack Spinal oldum, spianlin etkisi geçince çok aşırı yanma ve sancım oldu. Ama benim gibi yaşayan insanlar olduğu gibi yaşamayanlarda var. Bana hemen agrı kesici yapmadılar spinalin tam geçmesini beklediker ondan acıyı çok hissettim
bhtrolcay Tuba5252 evet ya bende sizin gibi oldum ilkinde. Kim giydirdi kim çıkardı hiç hatırlamıodum.🥲İkincide tam tersi oldu herşeyin.🥲Rabbim doğumunuzu kolaylaştırırsın,bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah🌸
bhtrolcay _-7_- tam kendinize gelemiyorsunuz böyle uyku halindeymiş gibi oluyor. İkinci sezaryan oldum bu sefer öyle olmadı çok daha rahattı