Suzan91 Gull111 ben gebeliğimi adetim 3 gün gecikince öğrendim oda kan testiyle çünkü idrar testinde çıkmadı.belirtiler de adet sancısı gibi kramplar gaz uyku hali birde yerleşme kanaması
Gull111 2Princess1Mom gecikmenin kaçıncı gününde pozitifi gördünüz ben belirtilere istinaden bata 3 gün kala dün test yaptım negatifti
Gull111 selvaurnn_ benim baya sızlıyor ve çok yanıyor mesela ayaklarım buz gibi ama göğsüm çok yanıyor daha önce hiçbir regl dönemimde böyle göğsüm sancılanmadı o yüzden sizlerin tecrübelerini sormak istedim
selvaurnn_ Gull111 benim de ayaklarım buz gibi üşüyorum aşırı üşüyorum normalde sıcakla aram olmazdı aşırı üşüme var bu seferde
sendekimsinnn selvaurnn_ bendede çok üşüme var acaba hamileliktenmi böylryim normalde sıcak basması oluyo diyolat
Melissayda Mide yanması, mide bulantısı, koku hassasiyeti, uyku hali ve uyuyakalma, halsizlik, ara ara kasık ağrısı belirtilerim bunlardı
mrsyildizmom Gull111 merhaba, şu anda 8 haftalık hamileyim reglime 3 gün kala test yaptım ve öğrendim hamile olduğumu 3,5 hastalıkken. Belirtilerim yüksek bel ağrısı, ansızın mide bulantısıydı. Mide bulantısı derken kusma değil ama kusacak gibi olma şeklinde…
sendekimsinnn Kızlar bende 5 haftalıpım ve hiç belirti yok ne bulandı ne kasık bel ağrıısı ne göğüs ağrısı normalmi acaba bu
Kubra_24 Ben adet olacakmışıö gibi ağrı çektim,göğüs ağrısı bel ağrısı karım ağrısı.hamileymişim hâla ağrı çekiyorum 6 haftalık oldu
Berfinkya3 Snemrcan benim de 3 testim de bu şekilde çıkmıştı sonra 1 hafta sonra tekrar kan testi verdiğimde 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim 🥹
yagmurcoskun Gull111 alt karında garip bir şişkinlik, göğüs hassasiyeti, duygusal olarak sinirlilik 😂 bir de annelik içgüdüsü