ceren-123 Merhaba günaydın kızlar doktoruma bel ve sırt ağrımın çoğaldığını söyledim kasıklarımda ağrıyor aralıklarla ve karnımın üst kısmı sıkışıyor gibi dedim muayene gerekiyor dedi çağırdı hemen tedirgin oldum 🤦🏼♀️ siz yaşıyor musunuz böyle problemler kötü birşeyle karşılaşan var mı
EnesBusraGoktug ceren-123 benimde dün oldu rahime doğru özellikle tuvaletimi yaparken oldu bugun geçti gibi geçmese bende gidecektim bugun ama geçti gibi şuan iyiyim
Badehandekuzey ceren-123 29+2 şuan ağrımayan yerim yok 😄 dişim zaten 3.aydan beri ağrıyor bebek makat kasıklarıma baskı yapıyor. Uyku haram okula giden çocuk var be ararsan var😂😂
eyloo_nus47 Bende de oluyor bu tür problemler, normal deniliyor. Bebek büyüyor, doğum konumuna giriyir diye. Peki doktorunuzla görüştünüz mü?
ceren-123 EnesBusraGoktug benimde ara ara oluyor zaten sürekli değil ama doktorum endişelendirdi biraz beni 😒
EnesBusraGoktug ceren-123 cumartesi gçdetaylı ultrason doktoruma gitmiştim ara ara olduğunu söylemiştim çok normal bebek büyüyor haftan ilerliyor dedi 30+3 olduk eğer bugın de başlarsa kendi kçdoktoruma gidecem bende şuanlık iyiyim
Aslann01 Badehandekuzey ben 28 haftalığım. Bebiş makat gelişli. Geçen hafta Dr artık zor döner dedi. Siizin Dr dönmesi ile ilgili bişey ded mi
mer_vee 30+4 benimde agrimayan yerim yok ikiz gebeyim ben doktor hepsi normal dedi kanama ve su gelmedigi sürece korkmana gerek yok dedi
Aslann01 ceren-123 gidince yazar mısınız ? Bebek dha küçük döner diye düşünüyorum ben. Ama doktorun zor döner demesi sinirimi bozdu. İlk gebeliğim doğumum nasıl olacak diye düşünmeye başladım
ozlem_68 Bizde 28 haftalık olduk çok hareketli bebeğim sanki bacaklarını kasıklarımda hissedyrm belim çok agryr ama doktor normal dedi kusmalarim tekrar başları ara ara kusuyorum