Sedanurrrk1 Zuluss inşallah zulusum valla gelsin 🥲 ya sana sormak istiyorum akıntım baya çoğaldı sebebi ne sen biliyor musun kocaman parçalar halinde geliyor hemde baya var sebebi ne olabilir
Zuluss Sedanurrrk1 ben evde oturup filim izliyordum izlemeden önce karnım sertleşmişti neyse oturup izledim kilodumu önden düzeltirken farketdimli kilot gelmiyor yapışmış orama yavaşca indirdim bakmak için birde ne göreyim bir şey düşmüş kiloduma büyük sümük parça gibi birazda kan vardı hemen doktora gitdim açılman var dedi erken doğum uzmanı yok dedi beni eskişehire nakletdiler hemen ağrım ambulansda başladı yaniki canım doğum belirtisiymiş
Sedanurrrk1 Munojat29 hayır yaşamadım neden böyle soru sordunuz sebebini merak ettim bilmediğimden soruyorum
Sedanurrrk1 aybike-21 valla canım doktor perşembeye kadar bekleyelim dedi yarın son kez gideceğim bakalım 🥲
Munojat29 Sedanurrrk1 bende çünkü ilişkiden sonra akıntı oluyor ondan sordum belki sizde de öyle olmuştur diye
aybike-21 Sedanurrrk1 Yaaaa. Merakla bekliyorum güzel haberlerini. 🐣🤲 Bebişko için ben de çok sabırsızlanıyorum. ☺️ Sağlıkla gelsin. ☺️
Zrrnplt O kadar zor diil yeterki rahat ol iyi dusun, agri esigini kendin artirirsan daha kotu olur, belki de cok kolay atlaticaksin.
R-veyda44 Zuluss dün bende de sümük gibi birşey geldi akşam tesadüfen lavaboya gittim havlu peçete koymuştum çok akıntım oluyor diye iğnenin ucu kadar çok minik bir kan gördüm oda zorla peceteyi inceleyince gördüm nişan mıydı acaba ama devamı gelmedi o süreçte midem falan bulandı sonra geçti bugün iyiyim
Zuluss R-veyda44 belki az açılman olmuştur rahatmısın yani oturman batman falan varmı karnında şişlik varmı
R-veyda44 Zuluss karında şişlik yok karnım iyice aşağı düştü mide yanmam geçti ayağımı diğer ayağımın üzerine atamıyorum vajinamdaki kemikte acayip bı iğne batması var uzun süre oturamiyorum oturunca kalkamıyorum kalkarken canım çok yanıyor 🥹
Zuluss R-veyda44 bu işler belli olmaz canım açılman vardır git bence ben gitdim bir saat sonra falan sancım olmaya başladı azıcı sonra sıklaştı nst çıktı doktor diyor senin sancın var anlamıyormusun dedim hayır😄😄çünkü pek hissetmiyordum sonra sonra hissetdim
R-veyda44 Zuluss bende gittiğimde sancı çıkıyor nstde ama ben hissetmiyordum hiç doktor da normal dedi bende anlamadım acile de gidince sürekli alttan bakıyorlar en son gittim gene baktı canım çok yandı bu sefer kadın da özür diledi iki gün sürmüştü ağrısı bir türlü gelmiyo şuan hiç sancım yok evde hep egzersiz yapıyorum hurma yiyorum bana mısın demiyo hanım
Zuluss R-veyda44 banada altdan bakıldı bir kaç kere çok acımıştı bence egzersiz boş şey sen biraz ayakta dur yüzü yani aşağıya insin bebek