Sevila59 EsoMom_ bende geçen yıl kimyasal geçirdim. İnan her doktor bilemiyor bana yumurtan olgunlaşmıyor büyümüyor demişlerdi oysaki en son gittiğim doktor alakası yok dedi. Farklı bi doktora görün istersen inşallah kısa zamanda nasip olur
EsoMom_ Sevila59 başka doktorlarda söylüyor polikistik olduğumu ilaç tedavisinden başla bişey yapmıyorlar önceden hamile kaldığım için
Sevgiiss EsoMom_ canım ben kullanmadım ama iğneler var mı yumurta büyütücü denedin mi hap dışında bir şey
EsoMom_ Sevgiiss iğne denemedim doktorum burda değil suan bende femara alıp başladım bugün adetin 2. Günü 12. Günde giderim bakar duruma göre diye
kubra_1206 Bende dediğin gibi bir durum var pcos olarak, yumurtam çok ama klomen kullanmadan büyümüyor mesela
busrax_ EsoMom_ yumurta kalitesini arttıran takviyeler var doktora danışıp onlardan kullanmak faydalı olabilir omega-3 koenzim Q10 d vitamini çinko selenyum ben bunları kullandım
Gayeluna EsoMom_ canım polikistik over olabilir misin bende aynı şekilde 20 den fazla yumurta var ve olgunlaşmıyor polikistik över tanısı konuldu ve doktor bununla ilgili ilaç tedavisi başladı
EsoMom_ Eylemmm2121 aşkım ben İstanbul’da yaşıyorum Kaynanamda Osman koyuncuoglu diye bi doktor var ona gidelim diyor önümüzdeki ay bakıcaz
EsoMom_ Maviss718 evet femara kullanmıştım uc ay once şimdi kendim alıp kullanırım doktora giderim dedim kaldım öyle