Mervetrkgl Nakskdkdkd dün gece sıcak duş aldım geçti ama sabah hafif bel ağrım ve kasıklarımda sızı vardı. Şimdi ise sırtım çok ağrıyo. Yalancı sancı galiba
Mervetrkgl Frkubra dün sıcak bi duş aldıktan sonra geçti. Bugün yine rahatsızlandım ve hastaneye gittim bu sefer nts de sancım yüksek çıktı ama açılma veya su gelmesi yoktu. Eve geri geldim. Bebek şuan kanala girmek üzere tam baş aşağı pozisyonda duruyomuş
Frkubra Mervetrkgl hakkınızda hayırlısı olsun bendede duş alınca iyi geliyor ama ben buranın acikini sevmiyorum gitsem saatlerce bekletecekler Allah sagsaglim kucağımıza almayi nasip etsin
Rabiamina Mervetrkgl 30 haftada bana da oldu. Belime sancı girip durdu bebek de çok hareketlendi birkaç saate geçti ama benimki. Sürekli devam ederse doktora gidin
Mervetrkgl Rabiamina bugün gittim ve nst de sancım yüksek çıktı. Suyum gelmedi henüz ve açılmam da yok dr eve gönderdi. Bakalım hayırlısı olsun. Bide bebek kanala girmek üzereymiş şuan tam baş aşağı pozisyonda
Rabiamina Mervetrkgl hakkınızda hayırlısı olsun. Çok önceden kanala giren bebekler oluyormuş stres yapmayın. Her şey olacağına varıyor günün sonunda sağlıkla doğsun inşallah
Mervetrkgl Frkubra amin cümlemize inşallah. Ben yurtdışında yaşıyorum burada Allah’tan hemen alıyorlar
Frkubra Mervetrkgl bende yurt dışındayım fransadayim ama herkez diyor git hamile olduğun için hemen bakarlar diyorlar ama iki tane çocuğum var onları bırakacak kimse yok dilde bilmiyorum