merveasd Ckraynr ay bende aynı doğal yolla oldu ailelerde ikiz yok .benimde çift yumurta ikizi .ikisininde gelişimi aynı mı şuan
Ckraynr merveasd şuan aynı dedi doktor ikisi de uyumlu imiş. 2 hafta sonra falan tekrar kontrole gitcem. Kanamalarım olduğu için sık sık gitmiştim biraz ara verdim.
Kocamanailem_ Benimde tek yumurta ikiziydiler. 7. haftadan sonra tek gebelik devam ediyoruz . Doğal yolla hamile kalmıştım . Benim ailemde ikiz yok ama eşimin 2 teyzesinin , amcasının , dayısının ikizleri var ☺️
2418 gizemm0688 rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi consiyetleri nedir Allah’ım maşallah çok şanslısınız bir anda iki bebiş ohh miş 🤲🏻🥹🥹
gizemm0688 2418 amin sağolun. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏 erkek ıkısı de, evet zor olacak ama güzel olacak insallah🙏
songul_21 Ckraynr Allah razı olsun. Sizinkileri de bağışlasın inşallah. İllaki zor. ilk çocuk tecrübesizlik üstüne bide ikiz olunca ekstra Zor.ama gerçekten Allah o sabrı o gücü veriyor.
zeliskya songul_21 benimkilerde 4.5 aylık çok zor tek bakamıyorum 😢 o aylar nasıl daha mı zor yoksa biraz olsun iyi mi en azından tek başıma bakabilir miyim 🥲
MelikeDB Kızlar ben 7+4 haftalık hamileyim ama geç döllenme olduğu için bugün 6+3le uyumlu çıktı bugün kalp atışınıda duyduk. Sonradan Ultrasona baktığımda bebeğin yanında aynı görünen bir karartı fark ettim ikiz olabilir mi? Bakabilir misiniz acaba ☺️ çok fazla idrar sıkışıklığı olmadığı için pek bir şey göremedi doktor.