Ckraynr songul_21 Allah bağışlasın maşallah 🤩 zor oluyor mu mama mı kullanıyorsunuz. Benim iki doğum olacak ama sanki hiç birşey bilmiyormuşum gibi hissediyorum
zeliskya songul_21 benimkilerde 4.5 aylık çok zor tek bakamıyorum 😢 o aylar nasıl daha mı zor yoksa biraz olsun iyi mi en azından tek başıma bakabilir miyim 🥲
mer_vee 30+4 tek yumurta ikizi benim doktorum sadece demir kullandiriyor gereksiz ilaca karşı değerlerim iyi
mer_vee Ckraynr benim doğumum normal planlanıyor doktorum daha önce ikiz normal dogurtmus bebekler döndü normal doğum pozisyonuna bende sağlıklı bir şekilde öyle olsun istiyorum
songul_21 Ckraynr Allah razı olsun. Sizinkileri de bağışlasın inşallah. İllaki zor. ilk çocuk tecrübesizlik üstüne bide ikiz olunca ekstra Zor.ama gerçekten Allah o sabrı o gücü veriyor.
gizemm0688 Ckraynr çok şükür yolu bitirmeye yaklaştık. Bizde hem kan uyusmazlıgı var hem de bana plesenta prevıa tanısı kondu. 11 haftalık ve 20 haftalıkken kanama yaşadım. Ikısınde de kan uyuşmazlığı iğnesi oldum ve prevıadan dolayı bol su istirahat verildi. Şükür şu an kanamalarım kesildi son haftalarımı genelde yatarak geçirmem söylendi. Ufak tefek işlerimi halledip yatıyorum. Bana 12. Haftadan sonra d vitamini verildi. Sonra sırayla magnezyum, demir ve şimdi de omega 3 başlandı. Bir de benim tüp bebek oldugu icin basından beri kan sulandırıcı kullanıyorum. Kanama olduğunda kesiyoruz. Ve yine progestan fitil kullanıyorum bastan beri. Bır de multivitamin decavit kullanıyorum. Yanı doktorların hepsı vitamini dayamıyor. Siz isterseniz dile getirin. Benım doktorum vermiyordu besinlerle alın diye ama ben bir dönem iştahsızlık cektim ve kramplarım cok oldu o yüzden ıstedim ve doktorumun önerdiklerini aldım.
Ckraynr gizemm0688 ya acaba ben mi acele ediyorum diye düşündüm galiba da evet ben acele ediyormuşum. Bende progesteron fitil olarak kullanıyorum o şekilde kanamalarım durdu. Çalışıyorum birde ilerleyen zamanlarda umarım çok zorlanmam. Çok teşekkür ederim 🙏
2418 gizemm0688 rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi consiyetleri nedir Allah’ım maşallah çok şanslısınız bir anda iki bebiş ohh miş 🤲🏻🥹🥹
Ckraynr mer_vee benim ilk doğumum normal oldu açıkçası sezeryan gözümü korkutuyor o yüzden merak ediyorum. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Mommirac turker_sultan00 allah bagislasin ailede varmi ikiz hep merak etmisimdir ne zmn ikiz olduğunu öğrendiniz
Ckraynr merveasd hayır yoktu eşiminde benimde ve doğal yollar ile hamile kaldım. 7 haftalıkken kalp atışını duymaya gittiğimde öğrendim çift yumurta ikizi olduklarını
merveasd Ckraynr ay bende aynı doğal yolla oldu ailelerde ikiz yok .benimde çift yumurta ikizi .ikisininde gelişimi aynı mı şuan
Ckraynr merveasd şuan aynı dedi doktor ikisi de uyumlu imiş. 2 hafta sonra falan tekrar kontrole gitcem. Kanamalarım olduğu için sık sık gitmiştim biraz ara verdim.
Kocamanailem_ Benimde tek yumurta ikiziydiler. 7. haftadan sonra tek gebelik devam ediyoruz . Doğal yolla hamile kalmıştım . Benim ailemde ikiz yok ama eşimin 2 teyzesinin , amcasının , dayısının ikizleri var ☺️