elvankut21 Şuan aslında 11 haftaligim ama en son devlete gittiğimde bana ultrason fotoğrafı verilmedi bende çok merak ediyorum @Sudezeren81
Burcumeydan Sudezeren81 bende güneştıp’a gitmeyi düşünüyorum☺️ Devletin özeli olduğunu bilmiyordum varmış demek ki bende araştırmadım hiç belki üniversite hastanesinden bahsetmiş olabilirler mii?
Sudezeren81 Burcumeydan düzce üniversitesi hastanesi diyorlar özel randevu al diyince googleye çıkıyor zaten ama baya dolu oluyor ben hiç randevu bulamadım güneştıp en iyisi ben gidince hemen seni bilgilendiricem 😂
Burcumeydan Sudezeren81 ayyy evet evet mutlaka haber ver 😄🤎doktoru iyi diye duydum genç bir doktor varmış sanırım herkes ondan çok memnunmuş umarım senin de ultrasonun sıkıntısız geçer güzel anne🎀
Burcumeydan Sudezeren81 bu arada evet dediğim gibi üniversite hastanesi özel dediğiniz😄 evet oranın özel polikliniği var muayene için de ayrıca var detaylı ultrason için de🙏🏼
Sudezeren81 Burcumeydan tamam benimde eşim izin vermiyor değişik isimli bir hedap öylecr duruyor eşimin hesabınfan bakınıyorum herşeye 😂