Merve-metin Bububu 6 ay hormon tedavisinde kullandım canım adetlerim düzene girdi kistlerimde vardı ilacı bıraktım 2 ay sonra kendiliğinden doğal yollarla hamile kaldım
Merve-metin Nur67 benim tüm hormonlarım sıkıntılıydı tsh,fsh,amh,prolaktin,e2,lh hormon tembelliği demişti dr
Nur67 Merve-metin benimde fsh yüksek 2 ay kullandım düştü fsh biraz 3 ay daha kulkanacağım bugün tekrar başladım. Tüp bebek öncesi veriyor doktor genelde
Merve-metin Nur67 evet genelde tüp bebek tedavisi öncesi veriliyormuş o ilaç ama benim hormonlarım hiç çalışmıyordu be adet düzensizliği yapıyordu doktor kullan normale döner hamile kalamazsan tedaviye başlayacaz dedi ilacı bıraktım sonrasında zaten vücut ilacı bi bünyeden atsın bakalım nasıl olacak hormonlarına tekrar bakalım dedi 2 ay ara verdik 2.ayın sonunda doktor tedavisiz hamile kalamazsın bu belli olan bişey hormonların yine bozulmuş dedi öyle olunca ben tedaviye başlayacaz diye saldım sonrasında hamile olduğumu öğrendim doktorda dedi bu bir mucize resmen dedi şükür şuan 26+5 olduk rabbim bu yolda olan herkesin yolunu kolaylaştırsın inşallah hep dua ediyorum 🤲🏻
Nur67 Merve-metin maşallah 🩷 evet bana da hormonları ve adeti düzenlesin diye verdiler. 2 ay kullandım 3 ay daha kullanıcam ozamana kadar hamilelik olmazsa tedaviye başlayacağız bizde tüp bebeğe
Merve-metin Nur67 rabbim yolunu kolaylaştırsın canım ilacı düzenli iç faydasını mutlaka görürsün en güzel haberleri almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻❤️
kbra92 Nur67 yok canım ben bu ilacı gebelik için değil adet olayım diye aliyodum normal doğal kendimden adet olamiyodum çünkü uzun zamandır kullanıyorum
Bububu Nur67 evet bende onu merak ediyorum ilacı kullandıktan sonraki aylarda değil de kullandığı ay hamile kalabilen var mı? Kalabilme ihtimalim var mı onu merak ediyorum
Nur67 Merve-metin evet gerçekten güzel ilaç ben o 2 ay hem bu ilacı kullanıp hemde hayıt otu kullandım fsh hormonum 45den aşağıya asla düşmezdi 90 gördüğüm zamanları bilirim. Gecen ay 24 oldu doktor baya güzel düşmüş demişti. Bugün birdaha başladım ilaca. Amin inşallah çok teşekkür ederim 🩷🩷
kbra92 Nur67 Ben şu an hamileyim ama gebeyken kullanamazsınız bu ilacı olmaz hormanlardan kaynaklı zaten hormaon ilacı adet ve düzensizlik için
Nur67 kbra92 uzun zamandır kullanıyorum dediniz de ondan sordum kullandığınız süre içersinde mi oldu gebeliğiniz yani engellemiyor değil mi gebe kalmayı