yenigebe_1 Maviyesil16 merhabalar Sabah normal kaset test yaptım negatif sanıp hemen çıktım . Sonra bakınca ikinci çizgiyi gördüm . Yarım saat önce de erken gebelik yaptım onda daha net çıktı
Ada25052025 Maviyesil16 bat 22 beklemedeyim bugün ovülasyon yaptım 🙈 yarın çatlamanın 9. Günü 
Ada25052025 Maviyesil16 ovülasyon testi adete 4 gün kala, yani yanıltıyor da olabilir bazıları da böyle öğrenmiş hamile olduğunu
yenigebe_1 Maviyesil16 su anda inanamıyorum çok zor hamile kalıyordum normalde. Bir problem olmamasına rağmen uzun sürüyordu .
busyet2002 Maviyesil16 benim BAT 21’i 15’i akşam 8.9’la çıktı yarın akşam tekrar kan vereceğim inşallah değer çok düşük olduğu için 2 gün sonra vermek istemedim yarın sağlıklı bi yükseliş görürsem 2 gün aralıkla vermeye başlarım artık zaten adetim de gecikmiş olacak sonrasında
muhendiscano Elifalkha benimde bat 11 bende adet 4 gün gecikince kan testi.yaptim 2 çıktı. Ama bu sonuç negatifmis. Hala bekliyorum adet olmadım. 10 günlük gecikme olunca tekrar kan vermeye gideceğim. Siz yaptınız mı kan testi falan
Elifalkha muhendiscano hayir henüz yapmadim cuma gününe sağlık ocağından randevu aldım idrarda pozitif görmeyince erteledim hep ama az az belirtiler de var gibi psikolojik mi artık bilmiyorum