Hanniballl dilayrtt amin insallah Allah iyilere rast getirsin hepimİzi ve yavrularimizi kötü insanlardan korusun 😊🤲🏻
Vlog1345 27.haftadayım. Übeyt Akçin e gidiyorum. Nasipse kendi isteğimle sezaryen olmak istiyorum yine aynı doktorda.
Ayslyns Gcam08 İnanki hiç sormadım 2 hafta sonra gidip ayrıntılıya girmeyi düşünüyorum o zaman soracağım inşallah 😇
Deniz44444 dilayrtt şuan en yakn sizin gözüküyor dogum yapınca bizi de bilgilendirir misiniz Allah hepimizin yardımcısı olsun inş 🤲
gamzeliebru 35+5 ben de özellerde karar veremeyip devlette doğum yapacağım nasipse.. Doktor konusunda şu an devlette tek doktora indim şükür ama nst ye girerken tiksinerek giriyorum yalan yok ☹️
Vlog1345 Gozde_44 evet gayet memnunum iyi bi doktor. Suan 35 binmiş ama yılbaşından sonra zamlı fiyat ne olur bilmiyorum
gamzeliebru Vlog1345 görüntü netliğinden memnun musunuz peki ? Ben Sevgi hoca ve Zercan hocaya gittim ama bebeğimi bulanık gördüm şimdi übeyte gitmeyi düşünüyorum son ay bari güzel göreyim diye memnun kalır mıyım ?