TugceCakir Kasilmalarim çok arttı çocuk çok toplanıyor sert hareket ediyor. Sizde durum nasıl yürüyemez oluyorum bazen
Mucize-1 TugceCakir bende yarın 34 Olcam benimde genital bölgem çok kötü bugün doktora sordum bisey olmaz dedi geceleri sağa sola dönemiyorum ağrıdan dedim Bi sıkıntı görmedi rahim uzunluğu falan iyiymiş güzel dedi tepik atıyordur yada poposunu oraya veriyordur dedi🤣
Eceninanne TugceCakir bende cok kotuyım ozellıkle bugun sureklı wc gıtme ıstegı . Aşağı dogru baskı . Karnım taş gıbı oluyor. Bugun kalkamadım bıle sureklı yattım. Rahim kasılıyor bebek degıl o . Bende bebek sanıyordum dr rahim dedı. Nıdıcart ılac verdı rahmi gevsetıyor. 2 haftadır ilacım bıttı kontrole gıtmedım. Yarın giderim ınsallh bakalkm ne dıcek
mesudeislam TugceCakir 32. Hafra bugün sürekli yalancı sancı çektim ve hapta kullanmadım hiç ne yapacağım bilmiyorum
susam_18 Eceninanne AA niye geri yazdırmadınız. Ben onları asla bırakamadım. Ona rağmen sancım çıkıyo. Haftada ikiye çıktı bugün kontrolüm.
Eceninanne susam_18 ıgnem vardı progestan yapıyordum zaten. Koyde annlerdeydım. Ne bılım ya kendimi ıyı hissedince yazdırmadım. Ikı kez erken dogum yaptım oysa . Keske yazdırıp kullansaydı. Iyı oldgumu gorunce takmadım . Bugünde cok kotuyum yaa. Yarın gıdıcem ınsallh sıkıntı yoktur
Eceninanne susam_18 progestan fitil dımı. Ben onu bıraktım 30 . Haftada . Doktorum 24. Haftadan sonra etkisi olmuyor pek dedı. Progestan hap yerine nıdıcart hap verdı.
Ocakbebegi Eceninanne ben de erken doğumu engellemesi için kullanıyorum progestanı son haftalarda kullanılıyor hap olarak değil fitil olarak kullanıyorum rahim duvarını kalınlaştırıyormuş
Eceninanne Ocakbebegi bende kullanıyrdum ağızdan alıyordum doktor fitil dqha etkili dedı . 30. Haftada kullanma artık dedı o kadar etkili degıl artık. Bakım sorım yıne bellkı kullanırım 35 teyım . Ama cok kotuyım ınsallh 38 gorurm
Mrvylmz38 Bende 34 e girdim bugün kafası alanda bide göbeğimde çok aşagıda yere oturup bacak bacak üstüne atma hareketini yapmaya kalktım asla hareket etmiyor
CeylanAk Yarın 34 olcam vallla donumu zor giyiyorum 🤣kasılmalar kendimi çok yorarsam daha fazla oluyor ve bebeğin hareketleri bayabir arttı
Patatess Bende de çok oluyor. Bugün doktor kontrolüm vardı düzenliyse, çoğalmıyorsa ya da herhangi bir pozisyonda geçiyorsa sorun etmiyoruz dedi.
Elfinn Bnmki azaldı hareketleri. Sola yatınca 10 yada 15 tekme atıyor. Elimde göbeğimi vurunca tepki veriyor. Yeri daraldı ya ondan mı azaldı aciba
Ocakbebegi Eceninanne valla ben 29 da başladım etkili oldu çok şükür bu zamana kadar geldik 34.haftaları görmek benim için hayaldi:)
Eceninanne Ocakbebegi benım ıcınde hayaldi 35 gelmek. İlk dogumum 31. Haftada oldu oda hep yatarak gectı. Şimdi kı gebelıgımde cok sukur sıkıntı yaşamadım normal hayatıma devam ettim. Zaten ılaclarada cok erken başladım 8. Haftada ıgne ve ağızdan gunde 2 kez hap alıyrdum. Sımdı bır sagda bır solda agrı hıssedyrm sancıdır bence . Insallh ılacla 2 3 hafta daha durur .