Mrvsmt2502 rosatue evwt benim çocuklar göstermiyor oek ilk kızımda bu şekildeydi 22. Haftada öğrenmiştik 😃 sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil merak bizimki sadece
Mrvsmt2502 Defnesmomyy Kubra9090 turkan403 huysuz__ Elamomy Merhabalar bebişimin 16 haftalık usg sini atmış yprum istemiştim hepiniz kız demiştiniz evet kızım oluyormuş 🥰 çok şükürok teşekkür ederim hepinize
yaren0611 Mrvsmt2502 benim de sürekli böyleydi bağdaş kurup oturuyor asla gözükmüyordu sonra kız olduğunu öğrendik 🥰
Annelikmghb Mrvsmt2502 bende 17. haftamda ogrendim göstermiyor sakliyordu benim kızım olacak insallah. Herksde sakliyorsa kız demislerdi.
Mrvsmt2502 Annelikmghb QueenMommy Ay inşallah kızdır hem benimde 1 ablam var 2 kız kardeşiz her şeyimize koşarız kızlarımda öyle olur hemde şimdiden erkek olursa ismi şu diye kayınpederimin ismini söylüyorlar koymayacağım dediğim halde 😒
Annelikmghb Mrvsmt2502 insallah gonlunce olur sen ne hissediyorshn onemli olan o ben kızım olsun diye cok dua ettim ve hep icimde kiz hissi vardı
Mrvsmt2502 QueenMommy arada kırgınlık olmasın diye alttan alıyorum ama kimse beni düşünmüyor bende düşünmeyeceğim artık 🙄
Mrvsmt2502 Annelikmghb benimde kız hissi var ama kız olduğu için mi kız istediğim için mi anlayamıyorum 😊
Mrvsmt2502 Annelikmghb 16 aralıkta detaylı usg ye gireceğim inşallah yazarım unutmazsam daha çok zaman var 🫣
Mrvsmt2502 Elamomy inşallah postu güncelleyecwğim öğrenimce ama burada sorduğım herkes kız dedi 15 kişi kız demiştir hiç erkek diyen olmadı 😃 inşallah öyledir