Mrvsmt2502 Defnesmomyy ah inşallah ya 😃 benim için hiç fark etmez ama şimdiden erkek olursa ismi şu diye yorum yapılıyor sinir oluyorum
Mrvsmt2502 Defnesmomyy Kubra9090 turkan403 huysuz__ Elamomy Merhabalar bebişimin 16 haftalık usg sini atmış yprum istemiştim hepiniz kız demiştiniz evet kızım oluyormuş 🥰 çok şükürok teşekkür ederim hepinize
Mrvsmt2502 Kubra9090 ay inşallah kızdır çok teşekkür ederim 🥰 cinsiyet fark etmiyor benim için ama erkek olursa ismi şu olur diye kayınpeder ismi isteniyor o yüzden kız olsun isterim 🥲 huysuz__
Mrvsmt2502 turkan403 bir sonraki muayene ayrıntılı usg muayenesi inşallah bu sefer daha net görürüz ya da benimki gösterir artık 😃😍 teşekkür ederim vaktinizi aldım
rosatue Mrvsmt2502 Hiç anlaşılmıyor buradan tahmin etmeye çalışırsam uydurmuş olurum. Azıcık bile gözükse doktor da söylerdi gerçi 😅 sağlık olsun gösterir inşallah yakında.
Mrvsmt2502 rosatue evwt benim çocuklar göstermiyor oek ilk kızımda bu şekildeydi 22. Haftada öğrenmiştik 😃 sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil merak bizimki sadece