Anneyimmmben Gamzecebecii benim oğlumda çok bulantım oldu ama bu gebeligimde aşırı kötü değilim bulantım hafif şekilde var. Ekşi canım istemiyor ama tatlida canım çekmiyor 🤣 kahve ve çay dan soğudum 😅😅💞🌸
Gamzecebecii Anneyimmmben ben kahve bağımlısıydım birde sade içiyordum 9-10 fincan kadar günde bu haftaya kadar hiç içmedim tiksinmiştim bugün ilk defa sade americano içtim canım istedi diye 😂😂😂🥰bende tiksinmiştim
aysegull-34 Gamzecebecii inşallah doktorumuz %80 kız dedi 2 oğlum var bu bebiş süpriz oldu inşallah sağlıklı kızım olur yaaa😍🌸
Gamzecebecii aysegull-34 ay insallah benimde doktor 14. Haftada kız gibi duruyor demişti 2 gün önce kesin kız dendi organ taramasında ☺️❤️❤️
aysegull-34 Gamzecebecii galiba benimkide kız kesin öğrendiğimden beri hep kız hissettim gram erkek geçmedi içinden bütün belirtilerimde kız çok araştırdım
Anneyimmmben Gamzecebecii tatlım benim ilk oğlanın keseside yuvarlakmis yaaaa bu da erkek olursa napicammm🤣🤣🤣
Gamzecebecii Anneyimmmben sağlıklı olur insallah hayırlısı ile Allah gönlüne göre versin canım ☺️☺️😅❤️