Cerenn28 Bende öyleyim bende diğer ay başında gideceğim ilk muayeneme ama kararsızım Nihan hoca daha yakın geliyor yorumlardan dolayı
Emel0108 Kizlar 32 haftalik gebeyim Damla Yasemin hanima gidiyorum gayet ilgili samimi içten bi doktor. Asla giderken acaba bugun surati asık mıdır diye dusunmuyorum yada bunu sorsam terslermi diye cekinmiyorum sanki eski bir tanidigim gibi sicak samimi bi doktor bilgilide bi kadin tahlillere vs cok onem veriyo her gittigimde en ince ayrintiya kadar bakiyo bilgi veriyo. 29. Haftada gittim en son daha ozamandan demisti ilk bebegin zaten sezaryen 38 gibi doğumu yapariz sende ona gore planlarini hazirliklarini yapabilirsin diye. İçten samimi bilgili guler yuzlu daha ne olsun 🙂
Emel0108 Aa bu arada en cok beni mutlu eden kısım kendisine instagram Dm’den yazabiliyorum ben tahlillerim ciktiginda mail atarim size demistim instagram Dm’den yaz canim daha hizli cevap veriyorum ordan demisti sagolsun tatil gunu gec saat vs demez her sorumu uzun uzun yanitlar
sc57 nihan hanıma muayene olamadım acil ameliyatı çıktı gelemedi saat 6 olmuştu mecbur nöbetçi doktora muayene oldum o da çok ilgiliydi haftaya perşembe tekrar gidicem genel olarak beğendim ama iyi bi hastane
Cerenn28 sc57 yaa öyle mi bir dahakine inşaallah bende 29 u gidicem muayene olunca yazarım düşüncelerimi
Alpmusts Bende Sümeyye Betül hocaya gidiyorum cok memnunum 37 +2 haftalık hamileyim inşallah doğumda onda olur
Ceylan29 Bende 2 hafta önce gittim ilk defa şehruz hanıma denk geldim , bu çarşamba inşallah sezeryan günümüz , şuanlık iyi görünüyor doctor
Erdalmert Ceylan29 bende gecen ay şehruz hanıma gittim güzel ilgiliydi her şeyi anlatmışdı bana 38.haftada doguma alırım demişdi ve hatta 7.aydan sonra sürekli tansiyonunu takip etcez dedi ilk gebeligimde gebelik zehirenmesi oldugu için söylemişdi ve hatta bana arada devlet hastanesinede gidebilirsin son ayda bana gelebilirsin demişdi
kaderakgun1 Kızlar bu hastanede ssvd destekleyen hekim var mı bileniniz var mı yanlış sezeryan sonrası normal doğum yaptıran rica etsem hekimlerinize sorabilir misiniz ve bana dönüş yapar mısınız ☺
Arsen kaderakgun1 ama ssvd için öneri isterseniz Rami özel hastanede nehir hoca var tek geçerim nehir bayram arastırmanızı tavsiye ederim kendisi doğal doğum destekcişi aynı zamanda çok ssvd gıden hastası var