Smyraskmn Kızlar 10 haftalık hamileyim ve hamile kalmadan öncede genital bölgemi kuaföre gidip ağda yaptırıodum hamilelikte ağdanın zararlı olabileceğini duydum yaptıran var mı aranızda
Metonya Smyraskmn evet bende 10 haftalık hamileyim ağdaya devam ediyorum bir sakıncası olcağını sanmııyorum.
DenizKartas Smyraskmn son haftalar acı eşiği düşük bayanların doğumunu başlatıyormuş canm şimdilik senin bebiş minnacık şükür Bi sorun olmaz
Seyyyma7 Smyraskmn Canım ben yaptırıyorum sürekli 1.5 ay rahat ediyorum hiç de zararlı değil jiletten filan bin kat iyi.
Zeynpatak Smyraskmn 22 haftalik hamileyim basindan beri gidiyorum bi sorun olmadi cok sukur hamile oldugmu soyledim agda yapan arkadasa muhabbet ede ede yavas bir sekilde yapiyor . 1 ay kafan rahat bence gtmelisin
DenizKartas Smyraskmn ben 3 yıldır yapıyorum zaten canım cok yanmıyor ama sen acı cekiyorsan tedbirli olabilirsin canm sonuçta herkez farklıdır
Hayal-umut 36 da mı ne gittim kızlar çok şükür bişey olmadı şuan 38+5olduk her ihtimale karşı pazar günü de gitmeyi düşünüyorum zararı felan yok
Ebbbbbruu Acı eşim tavan yapmış durumda ama ne bebeğim düştü nede erken doğdu hala kuaförde ağdaya devam dogumuma kaldı 5 gün doğsaydı dün ağda yaptırırken doğardı kimseye kulak vermeyin ağda zarar krem zarar jilet zarar ee göbüşten egilemeyenler saç sakalı karıştırıp doktorun önüne cıkalım ozaman.
deletedmom947 Smyraskmn hamile kalmadan önce her ay düzenli ağdaya giderdim hamileykende devam ettim. Şuan 39. haftadayım daha dün gittim bir sıkıntım olmadı. Ağda en iyisi çünkü doğumdan sonraki süreçte de rahat etmek için yani bence🤗
IzguVeAnnesi 32+2’yim hep agda yaptiriyorum doguma yakin yine yaptiracagim . Aksine hicbir zarari yok. Hamileyim deyipte jilet yada tuy dokucu kullanmanizi tavsiye etmem yillarca ugrastirir .
ebrarmom08 Smyraskmn ilrleyen zamnda bende gitmeyi dusunuyorum valla cok giden varms bisey olmaz heralde 🙂
tugbamehmetbaki Smyraskmn Ben de devamlı yaptırıyorum bir sıkıntı olmuyor ya jilet kullanışlı değil ya hemen çıkıyor al da yaptırıyorsun 4 hafta için rahat hem de azalıyor ağda hamileyken daha az acıtır insanın canını
Zeynepnaz Smyraskmn Bende 25 haftalık hamileyim gebeliğin en başından beri gidiyorum. Hatta daha yeni dün gittim. Bir zararının olacağını sanmıyorum ama tabi yine de Allah’a emanetler.🙏
denizannee Smyraskmn 10 haftalığım bende şimdi ağdadan çıktım 🤭 çok rahat oluyor valla hiçte bi ağrı falan yok
Elaylama Smyraskmn önceden de yaptırıyordum hamileyken de yaptırmaya devam ettim. şuan 39. Haftadayım allah'a şükür bir şey olmadı. Hijyene dikkat ettiğiniz sürece bir sıkıntı olmaz inşallah.