Serap09 Kevser0402 aynı şekildeyim acilden giricem simdi karın agrimmi kasikmi rahim mi anlayamadığım bir agrim var hafif bakalim
Kevser0402 Ftm-07 sizden cevabp bekliyorum işe yararmı progeston fitil ve haftada bır ıgnem var onun dışında bırşey kullanmıyorum o ilaç işe yararmı doktorlar bişi demıyor artık sızden çare beklıyorum cok iyiydim 25 e girince yürüyememeye başladım
Kevser0402 Ftm-07 doktora yazdım 3 gun iç demiş pembe beyaz kabı var 100 mg olan demi sizin dediginiz
mucizemgelsin61 Ayy baya güzel ilerlemiş haftanız ya darısı başıma inşallah 28 im bende serklajlı🙄 dikişlerimde açılmada var bakalım ne olucak
Kevser0402 mucizemgelsin61 bende 25 e giricem 28 için dua edıyorum wc dısında kalkamıyorum ilac ne kullanılıyorsunuz
Sema_nur60 LoisLane ben 13 mm rahim kısalığı vardı 2cm acıklık vaedı cokşğkğr ben geldiysem herkez gelir Allah’ın izniyle
mucizemgelsin61 Kevser0402 Progestan fitil kullanıyorum sadece bide rutin vitaminler demir d magnezyum siz
Kevser0402 mucizemgelsin61 magnezyum ne ıcıyorsunuz endol alıcam bende agrım ıcın ayaga kalkınca kemık batıyor bebegı zor tasıyorum sanırım
Serap09 Kevser0402 endol kafanıza göre kullanmayın bebegin suyu bitiyor onunla ki doktor kendi bile 3gunden fazla onermiyo
Serap09 Kevser0402 şuan yatış verildi bna endol fitil başlandı kasilma engelliyor ve ağrı kesiyo yan etkisi su azaltiyo
Kevser0402 Serap09 evde yatışmı verıldı bende hap olarak kullanıyım daha iyi olur dıe dusundum ama makattan alınınca vajınadakı agırlıgı alırmı fitil olarakta var hangisini alsam bilemedım
Serap09 Kevser0402 size doktor tavsiye etmeli endolu evde yatıyordum şuan hastanede yaticam 1 hafta falan 28 mm düşmüş rahim boyum