mucizemgelsin61 Kevser0402 Progestan fitil kullanıyorum sadece bide rutin vitaminler demir d magnezyum siz
Kevser0402 mucizemgelsin61 magnezyum ne ıcıyorsunuz endol alıcam bende agrım ıcın ayaga kalkınca kemık batıyor bebegı zor tasıyorum sanırım
Kevser0402 Ftm-07 doktora yazdım 3 gun iç demiş pembe beyaz kabı var 100 mg olan demi sizin dediginiz
Serap09 Kevser0402 endol kafanıza göre kullanmayın bebegin suyu bitiyor onunla ki doktor kendi bile 3gunden fazla onermiyo
Serap09 Kevser0402 şuan yatış verildi bna endol fitil başlandı kasilma engelliyor ve ağrı kesiyo yan etkisi su azaltiyo
Kevser0402 Serap09 evde yatışmı verıldı bende hap olarak kullanıyım daha iyi olur dıe dusundum ama makattan alınınca vajınadakı agırlıgı alırmı fitil olarakta var hangisini alsam bilemedım
Sema_nur60 LoisLane ben 13 mm rahim kısalığı vardı 2cm acıklık vaedı cokşğkğr ben geldiysem herkez gelir Allah’ın izniyle
Serap09 Kevser0402 size doktor tavsiye etmeli endolu evde yatıyordum şuan hastanede yaticam 1 hafta falan 28 mm düşmüş rahim boyum
Kevser0402 Serap09 25 mm altı tehlikeli dıyorlar benım 29-30 arası demişti agrınmı oluyor bana hastanede yatmayo onermedıler enfeksıyon var evde yatıyorum
Merve-dmr LoisLane o bende çok oluyor dün doktora sordum muayenede dizini yaslamış baskı yapıyormuş ondan ağrı oluyor benim 31 haftalığım bu arada
Serap09 LoisLane gaz dediler bna yada bebek sıkıştırıyor dediler onun ağrısı karinada vurabilirmis ki kasık ve karın ağrısı var bnde iki gündür karnimda gurulduyor tok olmama rağmen
Nurtanesi89 Kevser0402 benim 17 haftamdan beri 22mm çok şükür 27 haftama geldim. Ölçü hep aynı değişmiyor.
Hasibe-- LoisLane suna 35 haftalık olduk kaburgamin altı çürümüş durumda poposunu yaslamış uyuşuk artık bende serklajliyim