Adgjli Bende bugün dikişimi aldırdım 4cm açıklık ve azda olsa düzenli kasılmam var hastanedeyim doğumu bekliorum
Bddddd Sema_nur60 gözün aydın canım doktor bana 38 e kadar da bekleyebilirim dedi daha çok büyüsün diye sanırım açıklığın ne kadarmis canım hemn açıklık olur mu ki
Sema_nur60 Bddddd bende şuanlık açıklık yok bir hafta sonra catı muaynesi yapar uyarırız dedi sonra bekleriz gününü dedi
Sema_nur60 Bddddd dikişi alır almaz daha kullanmayalım dedi ben bittiği için 2 gün kullanmadım yani 37 de bıraktım
Serap09 Sema_nur60 merhaba bnm bugün adet ağrısı gibi hafif ağrım var 26 haftadayim bnde serklajliyim sizede olmusmuydu
Sema_nur60 Serap09 takip edin. Rahim genişlediği içinde ağrı olabilir. Düzenli oluyosa. Kasılma da olabilir yalancı sancı da olabilir içiniz rahat etsin istiyorsanız doktora gidin sonucta riskli gebelik bende de oluyordu ihmale tmeden gidiyordum hastaneye. Canım
Kevser0402 Serap09 merhaba bende 25 e gırdım kenarları batıyor sankı dikişim cok sıkı sıkıuor gibi sizde oldumu tuvalet dısında kalkamıyorum yatıncada agrıycak dıe cok korkuyorum yatınca iyiyim sadece
Adgjli Ben 1 hafta önce progestanı bırakmıştım benim önceki doğumumda bu şekilde oldu pesser vardı alınınca suyum gelip doğum olmuştu buseferde dikiş alınınca açılmam oldu