Deletedmom_72 Aeell hep böyle destekli mi yapacak poposuna zeytin yağı da sürdüm yaptı çok teşekkür ederim
Papatyakokulukiz Silaybooo123 vallaha eski usul olacak kusura bakma ama benim oglanda hep kabız olurdu kulak çöpünü zeytinyaglayip poposunun deliğini uyarirdim öyle kaka yapardı deneyip denememek sana kalmis
Deletedmom_72 Papatyakokulukiz ben bunu denedim bir de içirdim yaptı ama hep destekli mi yapacak korkuyorum ayrıca da birde suluydu kabız desem değil sert ve susuz değildi ben anlamadım
Aeell Deletedmom_72 hep boyle desteklı yapmaz siz ne yerseniz sütten bebege gecer bırde mama verıyorsanız içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koyun yedıklerınıze dikkat edin sızı kabız yapan seylerden uzak durun mumkunse hergun kuru ıncır yada kayısı tuketn faydasını gorursunuz benımkıler oyle oyle buyudu
Deletedmom_72 Aeell o kadar dikkat ediyorum ki daha patates bile yememişim muz kabız yapacak ne varsa ve gaz neden böyle oldu bilmiyorum 3 aylıktan sonra böyle oldu
Aeell Deletedmom_72 siz ılık su verın arada 1 cay kadıgı yada 1 tatlı kasıgı mamanın ıcıne zeytinyağı koyun belkı mama yapıyordr yada doktora bı gostern
Deletedmom_72 Aeell gösterdim canım 10 güne kadar normal dedi zaten doktorlarada güvenim kalmadı gittiğim hastane reyap hastanesinde çalışan doktorları da almış kadrosuna artık iyice korkmaya başladım hastaneden iyi niyetli doktorlara denk gelmek artık çok zor