Silaybooo123 Arkadaşlar ne yaparsam kakasını yapabilir ¾ gündür yapamıyor kakasını çok az bir şekilde kendi serçe parmağı kadar azıcık yaptı bugün samp simplex damla veriyorum hakikş zeytinyağı da verdim başka ne önerirsiniz
Nurr_22_22 Silaybooo123 doktorlar 10 güne kadar normal diyorlar biz 2 ay uğraştık hiç yapamiyordu hastaneye gitti lavma verdiler bir de fitil ama fitil de alisirsa iyi değil ek gıdaya geçince kayısı yedirdim o şekilde güzeldi
Caglacolak5237 Silaybooo123 gliserin kansuk diye fitil satılıyor eczanede. Ama anne sütü ile beslenen bebekler 10 gün yapmasa da normal kabul ediliyor. Rahatsız değilse bekleyin.
Nurr_22_22 Silaybooo123 normal merak etmeyin bende sizin gibi çok telaş yaptım çok korktum anlıyorum sizi ama düzeliyor
Silaybooo123 Caglacolak5237 doktorumuz ondan vermiş o fitil bütün mü atılıyor çünkü önceden farklı bit fitil verdiğinde doktorumuz jilet ile ortadan ikiye ayırıp yarısını at demişti
Aeell Silaybooo123 1 cay kasıgı hakıkı zeytinyagı 15 dk sonra ılık su bı cay kasıgı saglık ocagındakı hemsıre onemıstı ıse yaradı benim cocuklarımda