mamacita5 Post üste cıksınnn. Belki farklı deneyimi olan arkadaşlarda yorum yapar 🥰 Gerçi sona doğru yaklaştım hastane net.. Sadece doktor değiştirdim . Gökçe hocaya geçtim. Yorumları bekliyorummm annelerim.
mamacita5 civcivmomy Merhaba… Bende doktor değiştirdim Gökçe hocaya takipliyim artık. Nasıl gidiyor hamileliğiniz..:)
civcivmomy mamacita5 yaaa çok sevindim. Şu an 32 haftalık olduk her şey yolunda gidiyor bebiş artık çok çok hareketli 🥹 sizin nasıl gidiyor kontrole gittiniz mi?
mamacita5 Evet 3 hafta once ilk kontrolüme gittim çok sevdim Gökçe hanımı.. 29+4 teyim bende 11 ocakta 2. randevum var.Çok tatlı kadın konusuyor aklıma takılan herşeyide sorabiliyorum.
civcivmomy mamacita5 ben de yarın gideceğim 32. Hafta kontrolüne. Evet gökçe hoca hen ulaşılabilir hem de çok güzel bir iletişimi var. İnşallah bebişkolarımız sağlıkla zamanında gelirler 💕 siz tuzlada mı oturuyorsunuz
mamacita5 civcivmomy Evet Tuzlada oturuyorum 5 senedir. Siz tuzlada mısınız ? birde 32. hafta muayenesinde nst ye mi sokacak doktor. kaçıncı haftadan sonra başlayacak diye sormayı unuttum Gökçe hanıma..🥹 zaman ilerledikçe telaş yapıyorumm
civcivmomy mamacita5 bilmiyorum nstye sokar mı ben de sorular sorucam güncellerim sizi de, ben kartalda oturuyorum. Zaman valla geçmez diyordum öyle bir geçiyormuş ki… rahat olun
mamacita5 civcivmomy Teşekkür ederim haberleşiriz o zaman :) bi kaç hafta arayla doğum yapıcaz muhtemelen..
mamacita5 civcivmomy İyi gidiyor hemen hemen tüm eksikler bitti. ufak tefek eksikler kaldı hastane çantasıda hazır. sizin nasıl gidiyor hazırlıklar.