civcivmomy mamacita5 yaptırdım kadın doğum bölümünden giriş yaptırıp kan vermeye gidiyorsun kandan sonra hemen içecek veriyolar “elma severseniz” mor ambalajlı aynı soda gibiydi (beğendim😅) onu 5 dk içinde içmeniz gerekiyor ve sonra 1 saat beklemeniz gerekiyor. 1 saat sonra tekrar kan veriyorsunuz ve bitiyor. Ben toplam 1300+230 yanlış olmasın ücret ödedim.
mamacita5 civcivmomy çok teşekkürler cevabınız için. Bende doktor değiştirmek istiyorum. Ferda veya Gökçe hanımı çok övüyorlar. Sizin ilk gebelik mi ? Normal mi düşünüyorsunuz
Glr95 mamacita5 3 buçuk yıl önce gökcenur hocada sezeryan doğum yaptım orada otursam yine gokcenur hocaya giderdim fakat artık uzaktayım genel anlamda temizliğe önem veren hastaya önem veren Bi hastane bence yani yaklaşık 4 yıl önce Bi tane doktor hariç kötü diyebileceğim bir doktor yoktu o hastanede şuan nasıldır bilmiyorum doktorlar illaki değişmiş olabilir
mamacita5 Glr95 çok teşekkür ederim cevabınız için. Olumsuz düşündüğünüz doktor ismini verebilir misiniz ? Sizi zorlamayacaksam… ben aynı hastanede doktor değiştirmeyi düşünüyorum . Ve artık yolun yarısınıda geçtim . Kendimi rahat hissetmek için Kadın bir doktorla devam etme kararı aldım..
civcivmomy mamacita5 ilk gebeliğim, ilk gökçe hocaya arkadaş önerisi üzerine gittim. Çok tatlı bir iletişimi var, hatta ilk kez gittiğimde tekrar tekrar gitmek istedim 😅 Normal düşünüyorum bebişte isterse
alpbebekk Bende özel poliklinik takibindeyim, doktorum bu hastane ile anlaşmalı burada doğum yapacağım. Bilenler yorum yapabilir mi hastane, hekim, hijyen vs. hakkında
gezentianne alpbebekk arkadasm geçen sene dogum yaptı hiç beğenmedi o paraya daha iyi yerler var demişti
busra-l alpbebekk bende özel poliklinik takipliyim okan ve medicana ataşehir ile anlaşmalı bahar hanım mı doktorunuz
mamacita5 civcivmomy Merhaba… Bende doktor değiştirdim Gökçe hocaya takipliyim artık. Nasıl gidiyor hamileliğiniz..:)
mamacita5 Okan hastanesi yorum yapacak olan hamişleri ve daha önceki annelerin yorumlarını bekliyoruz.. Üstte kalsın 🥰🥰
nursahsaygi mamacita5 merhaba bende 4.5 sene önce orda cihan hocaya doğum yaptım zaten orda çalışan hemşireydim sonsuz güvenerek girmiştim doğuma ameliyathane, poliklinik ve servisler gerçekten ilgili sonrasında ayrıldım tabi bi daha dönmedim ama Şuan 10 haftalık gebeyim tekrardan oraya gidiyorum Ferda hanıma ve aşırı sevdim umarım düşüncelerim böyle devam eder 🥰
mamacita5 Post üste cıksınnn. Belki farklı deneyimi olan arkadaşlarda yorum yapar 🥰 Gerçi sona doğru yaklaştım hastane net.. Sadece doktor değiştirdim . Gökçe hocaya geçtim. Yorumları bekliyorummm annelerim.
civcivmomy mamacita5 yaaa çok sevindim. Şu an 32 haftalık olduk her şey yolunda gidiyor bebiş artık çok çok hareketli 🥹 sizin nasıl gidiyor kontrole gittiniz mi?
mamacita5 Evet 3 hafta once ilk kontrolüme gittim çok sevdim Gökçe hanımı.. 29+4 teyim bende 11 ocakta 2. randevum var.Çok tatlı kadın konusuyor aklıma takılan herşeyide sorabiliyorum.