Ayser Kızlar test yaptırmaya geldım parmağından olctu aclık kanını 106 cıktı.. Sonra sınırda deyip kolumdan aldı. 75 gramlık glılozu ıctım 1 saat sonra tekrar tokluk vericem
Elvn Ayser şu testi bi gecsem valla aklimda surekli hm acligma dayanamym hm korkyom nasl yaptrcam bilmym
Lidyasmom Ayser Bende dün yaptırdım 75lik. Açlık 84, 1.saat tokluk 153, 2.saat tokluk 111 çıktı. Doktor yarın bakacak sonuçlara kontrole gittiğimizde
zynpnil ailecekizledik ben sekiz sene önce kızıma hamileyken resmen glikozlu su içilmişlerdi bardakta. Şimdi kutu cola gibi aynı kutusu üzerinde 75 mg glikoz yaZıyor çilek aromalıydı. Çilekli meyve suyu gibiydi benim içtiğinin tadı
Lidyasmom ailecekizledik Gazoz gibi bana çilekli olanından içirdiler😂 Pek güzel değil tabi böyle şerbet gibi ama içilmeyecek kadarda berbat değil
zynpnil Açlık sınırda canım bakalım diğerleri nasıl çıkacak. Korkacak bişi yok benimde öyle çıktı endokrin ve diyetisyen takibinde ölçüm yaparak devam ediyorum.
ailecekizledik Ayser ayy ben de yaptıracağım ama nasıl😭😜👍 daha vaktim var allahtan kendimi hazırlıyorum
zynpnil Ayser onu zaten endokrin soruyor ailede var mı diye. Rabbim dermansız dert vermesin sağlıkla kavuşalım da varsın sınırlı şeyler yiyelim
zynpnil Ayser 90 95 arası çıkması lazım dedi bana endokrin. Elle kol arası bayapı fark etmiş bakalım hangisini baz alacaklar 🤔