Bebetooooooooooo Çevremde 2024 de gebe kalan , doğuran ve doğuracak olanlar ,hep kız ama 2025 de gebe kalanların bence erkek bebekleri olacak
Asli54 mucizem-21 aynı kaderi paylaşıyoruz 😃😃 20. Haftaya kadar kendini göstermedi edepli oğlum herkes kesin kız dedi bir öğrendim Erkek 3. Erkekle Allah kolaylık versin bize 🙂 hepsi sağlıkla gelsin inşaAllah🤲🤲
mucizem-21 Karakurt ne kadar çok kaderdaşım varmış 😀 hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim sağlıkla doğsunlar inşaallah 💙
nur233 Emineysrrr diğer oğlunuz kaç yaşımda benimki 3 küçük diye düşünüyorum biraz herhalde o beni korkutuyor
Emineysrrr nur233 benim de dört buçuk yaşında etrafımdaki herkes iki erkek çok zor diyor ister istemez moralim bozuluyor
nur233 Emineysrrr banada öyle diyorlar ama bizim elimizde olan birşey değil Allah istedi erkek oldu yani belki bu doğacak olan uslu olur ben herkese böyle diyorum kendimide böyle motive ediyorum 😂🫶
Emineysrrr nur233 Allah razı olsun canım ben bazen böyle düşündüğüm icin vicdan yapıyorum ama dediğin gibi bizim elimizde olan bişey değil göz aydınlığı olsun inşallah evlatlarımız 🤲🌸