Merve1105 36 haftalık hamileyim ve gece uyuyamıyorum asla sabahlara kadar ayaktayım ağlıyorum artık uyumak istiyorum çünkü benim gibi olan varmı
Basakcum Merve1105 37+2 de de çok benzerim 😵💫Üstelik çalışıyorum da. Çalışırken hayalete dönüyorum 🥺
Ayysuu Merve1105 27+1 haftLıgım bende uyuyamıyorum esnemekten gozlerımden yaş gelıyor ama bır türlü uykuya dalamıyorum
zbanucr Merve1105 ben de 36 yım. Uyku yok. Kaçta yatarsam yatayım gece 4te kalkıyorum mide yanmasıyla. Kızımı 37 de doğurmuştum. Sağlıkla sıhhatle oğlumu da doğursam keşke en azından uyumasam da yavrum kucağımda olur iki koklar öperim 😂
Rabiul Basakcum nasıl çalışıyorsunuz ? 37 de zorunlu izne ayrılmış olmanız lazım çalışır raporunuz otomatik çalışamaz a çevriliyor
Melismelo Aynıyım haftalardır uyku problemim bar 36. Haftamdayım bende sinirden kafayı yiyorum artık.. tek sorun bende olsa neyse aynısı malesef 2 yaşındaki kızımda var, benim uykum gelse vs malesef o uyumak istemiyor şuan ayakda bende deliriyorum bu duruma elimden birşey gelmiyor.. o uyuduğu günlerde benim uykum gelmiyor felan Gün icindede yatamıyorum malum kızımdan dolayı iyice sersem kafayı yedim cocuk doğdukdan sonra nasıl olucak hic bilmiyorum😪
crescent___ Erken başlamışım 😅 24+4 oldum, uyumuyor değilim ama her dönmemde ağır vasıta gibiyim ve uyanıyorum, son iki gündür de sol kaburga altımda batma var hafif oturur halde uyuyabiliyorum çok erken başladı sanki zorluk 🤔
Mrvee1923 crescent___ hamileliğimin başından beri istisnasız her gece 3-3.30 gibi uyanıyorum. Bu zamanla 3-3.30 ve 5′e döndü. Şu an 30. haftadayım 2 saatte bir ayaktayım. Saatlerimde fixlendi 1.30-1.32, 3.30-3.45, 5:45 ve 6.35 asla şaşmıyor.
Melamial Neden uyuyamıyorsunuz? Hamilelik yastığı ve magnezyum yeterli değildir. Benim de çocuğum kalktı diye ayaktayım😬
Melamial crescent___ aa gerçekten mi? 18.haftadan beri kullanıyorum ilk hamileliğimde de böyleydi. İkili hamile yastığı ve magnezyum sayesinde minimum bel ağrısıyla uyuyorum çok şükür. Tavsiye ederim
helloandhello Merve1105 27 haftayım uykularım toz oldu uçtu sağa dön sola dön tekrar sağa kısır döngüye girdim resmen derin bir uykuya dalamıyorum 🙂↕️
crescent___ Melamial yaaa bilemiyorum hamileliğimde başka sorunlarım var o yüzden doktor onu atladı mı :/ bir gittiğimde sorayım teşekkür ederim
crescent___ Mrvee1923 peki neden yani ağrı sızı gibi mi tuvalete gitmek için mi? Ben bazı geceler dediğiniz gibiyim bazen de artık yorulmaktan mı de çok derin uykuya geçiyorum ve sıkışmış olarak ağrıyla uyanıyorum
Mrvee1923 crescent___ 1.30daki ve 3.30daki genelde tuvalet oluyor ama geri kalan saatleri inan bilmiyorum bi anda uyanıyorum ne tuvalet oluyo ne susama hani bi anda gözlerim tık açılıyor sonra uyumaya çalışmacalarla başlıyorum yatakta dönmeye. Uyandığımda bi rahatsızlık da hissetmiyorum yani garip bi şekilde gözlerim açılıyor direkt.. Çok yorgun uykusuz yattığım günler bile bu saatlerde kesinlikle ayaktayım çok garip geliyor.
Melamial Mrvee1923 o anneliğe geçiş hazırlıklarından kaynaklanıyor subhanallah😅 ilk zamanlar uyuyup dinleniyoruz sonra uykusuzluğa alışma süreci tamamlanıyor gibi bi şey. Ben de posta 7de yazdım 2 saat ayakta kalma ardından 9 da tekrar ayaktayım gece 2ye anca uykum geliyor😅
crescent___ Mrvee1923 yaaa anladım, inşallah biraz daha rahat uyuyabilirsiniz bebişe kadar çünkü tüm söylenenler o gelince uyku olmadığı yönünde 😅