NURmarangoz Senoss5334 aaaa şar da detaylı yapılıyormuymuş? Benim hiç haberim yoktu olsa keşke yaptırırdım kaçıncı haftaya kadar yaparlar acaba. Sen kaçıncı haftanda yaptırmıştın?
Senoss5334 NURmarangoz evet var yapıyolar, yanlış bilgi vermim ben net haftaları hatırlamıyorum ama benim 1 hafta geçti gibiydi yine de yapmışlardi 24. Hafta son galiba
edagoktug53 Kızlar bende devlette sibel hanıma gidiyorum. Detaylıyı rize arastırmada yaptırdım hiç memnun kalmadım sonra şara gittim a dan z ye tüm herseyini gösterdi 🤗💙
Senoss5334 NURmarangoz sena marangoz :) Hızır marangozunn kızı dersen tanır belki ben istanbuldan gelin geldim. Beni tanımaya bilir :)
edagoktug53 NURmarangoz evet memnun kalınacak gibi değil 5 dk anca sürmüştür. Bir sorun ypk dedi gönderdi
Senbibak Emine071 canım Trabzon da imperial de yaptırdım 330-360 bişeydi galiba muayene ücretimle 500 ü buluyordu ama çok iyi klinikler varmış yapan bende sonra duydum . İmperial de güzeldi ama 20-22 dk kadar inceliyor
NURmarangoz Senoss5334 tanıdı seniiii de babanı da :) İsmet dayının torunu dersem tanırmışsın eşimi ismi Muhammet 🤗
Senoss5334 NURmarangoz aaa Muhammet abinin eşisin 🤗 nasip ya nereden nereye tanıştık hayırlı olsun bebişiniz 😊♥️
NURmarangoz Senoss5334 canım çok teşekkür ederim seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻