Emine071 Merhaba arkadaşlar Rize’de yaşayanlar renkli utrason sadece araştırma hastanesinde varmış nasıl sıra alınıyor bi de doktorum Trabzon’da özel hastaneye gidebilirsin dedi bilgisi olan yardımcı ola bilir mi
Senbibak Emine071 canım Trabzon da imperial de yaptırdım 330-360 bişeydi galiba muayene ücretimle 500 ü buluyordu ama çok iyi klinikler varmış yapan bende sonra duydum . İmperial de güzeldi ama 20-22 dk kadar inceliyor
Emine071 Maye canım Rize de hastanelerde sadece araştırma hastanesinde yapılıyor özeli bilmiyorum zaten bir tane özel var şar orda fiyat sordum 300 dediler
NURmarangoz Emine071 şar da detaylı ultrason yapılıyormuymuş? Ben sadece araştırma da diye biliyordum
Emine071 NURmarangoz yanı bende renkli utrason varmı DİE mi sordum var demişlerdi kaç haftalık olduğumu sormuşlardı var DİE biliyorum
NURmarangoz Emine071 Çayeli nde yaşıyorum devlette evren beye şar dada Osman beye gidiyorum 🤗 sen hangi doktora gidiyosun
Beyazlale Kizlar bende rizede yasiyorum ama muayeneye trabzona gidiyorum farabiye orda her gittimde nornal ulyrason bakip bide renkli ile bakip resmini veriyor. Detayli ultrason icin doktorum belli hir haftadan sonra surekli detayli gibi uzun sure ultrasonla kontrol ediyor ozellikle detayli icin gun verkiyor yani ikisi icinde bi ücret odemedim ben
Senoss5334 Normalde Osman beye kontrole gidiyorum ama detaylıyu istersen araştırmada yaptıra bilirsin dedi, Ben araştırmada yaptırdım 2 dakikada baktı bir sürü şey yazdı beyninde kist var öyle böyle korkuttu bizi tabi direk Osman beye gittik öyle birşey yok olsa ben aylık kontrolde mutlaka görürdüm dedi içimiz rahat etmedi şarda hasan bey var radlo. Ona yaptırdık tam 1 saat sürdü cok güzel ilgilendi eşimle beraber aldı bizi içeri ayak parmaklarına varıncaya kadar saydi gösterdi biz cok memnun kaldık şardan
Maye Senoss5334 yakın zamanda mı gittiniz ? cd ve rapor verdiler mi ? Birde ne kadar fiyat ödediniz ?
NURmarangoz Senoss5334 aaaa şar da detaylı yapılıyormuymuş? Benim hiç haberim yoktu olsa keşke yaptırırdım kaçıncı haftaya kadar yaparlar acaba. Sen kaçıncı haftanda yaptırmıştın?