ilayvdaav suanda 11+1 haftalık gebeyim ama sigarayı bırakamıyorum ilk gebeligim azalttm ama her uyandıgımda veya yemekten sonra canım sigara çekiyor nasıl bırakabilirim
QueenMommy ilayvdaav ben hemen bıraktım önce cocugun sağlıgı dimi ? Bağımlı birisi olarak söylüyorum her sigara aklknıza geldiğinde lütfen karnjndaki cocugu düşün.
SeverBurcu ilayvdaav bende bırakamadım ama hafif slim içiyorum yapacak bişey yok İyi kızımda da içmedim öyle sakındım ki ikiside çok hastalandı o kadar dikkate rağmen bundada takılmıyorum valla Allah affetsin
Booksandcats Ben öğrenince bir süre ince sigara içtim sonra bir yerden mentollü sigara bulmuştum üst üste 3 tane falan içtim o aşırı boğazımı yaktı öyle tiksindirebilmiştim kendimi bir daha da içmedim doğuma kadar
Gamze9435 ilayvdaav insalalh ben ilk kizimda birakamadim cok istedim midem bulansa bile içiyorum nasil bir ilet bu bilmiyorum🥺
ilayvdaav Gamze9435 gerçekten çok kötü mide bulantısından hic bise yiyemesek bile bunu icmeye devam ediyoruz:’(
Sibel98 ilayvdaav fazla icmiyordum günde 4 5 falan hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım,bebisten sanırım hiç istemiyor kokusu gelince midem bulanıyor hatta. Zor ama inşallah bırakırsın, hem senin hem bebek için cok zararlı.
Benanne13 ilayvdaav yani ilk başta hemen bıraktım diyenlerin hepsi son trimesterda illa ki içiyor benim şahit oldugum. Şahsen ben de 6 ay boyunca içmedim sıfır yalan yok ama 30. Haftadayım daha yeni toplamda 5 kez olacak şekilde içtim strese soktu beni bu kadar uzun süre iyi bile dayanışım helal diyorum. Acizlik mi belki ama zaten içmememiz gerektiği i bizler de biliyoruz fakat her zamma öyle olmuyor şahsen. Ama yine de minimumda tutmak en mantıklısı… zorlayın kendinizi
Betulsevbuk ilayvdaav ben günde 1 2 tane içiyorum bazen onu da içmiyorum bırakamıyorum diye kafaya takarsanız sigara aklınızdan çıkmaz çok takıntı stres yapmayın kimse mükemmel değil
Gamze9435 Yolcu_26 12 haftaligim 6 7 adet iciyirum içmek istemiyorum ama maalesef elde olan bisi değil bnm için