Bestee0635 Ankara Mamak devlet hastanesine gidip memnun kaldığınız kadın doğum doktoru tavsiyeniz varmi acaba ?
lidyamom Bestee0635 evime yakın olduğu için hemen hemen hepsine muayene oldum nerdeyse ama bence içlerinde gidilecek en iyisi Tuğrul bey
Bestee0635 Ben Tuba hanım a gittim bir kaç seferlik ama acaba başkasına mi gitsem dedim, 7 haftalık olduk bugün yine gittim kese var bebek yok 🥹
Minnikpatates Bestee0635 tuğrula gidiyorum ben raşitle başladım aslında ama bi kac kez tuğrulada gittim orda tek bence gidilecek ikisi
Bestee0635 Minnikpatates tamam canım sağol bende Tugrul beye alayım randevu bakalım nedense içime sinmedi Tuba hnm Alican beye ilk gittim onunda tayini çıkmış bir kez gidebildim
Mrv1117 Minnikpatates doğum yapmışsınız galiba gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ☺️ Mamak devlette mi oldu doğumunuz
Minnikpatates Bestee0635 ay evet alican olsa bende ona gidicektm aslnda bi arkadaşta onu çok övüyordu artk nasip tugrula
Turuncukadin Bestee0635 merhaba ben şimdi gördüm bu postu. Meltem nilşen karaca çok iyi bir doktor bir de Begüm hanım var çok memnunum ikisinden de
duyguu11 Turuncukadin ben de oraya gidiyorum da bir doktordan memnun kalmadım, bi dahaki randevuyu meltem nilşen karacadan alsam gerçekten iyi bir doktor mu? Sorulara vs. Cevap veriyor mu bilgilendirmesi iyi mi
ikball1 Bestee0635 bende eğer hamile kalırsam oraya gitmeyi istiyorum evime yakın ama detaylı ultrason ve 2 li tarama sanırım orda yapılmıyor degilmi
Turuncukadin ikball1 detaylı ve ikili yapılmıyor Mamak devlette evet. Ben de ikiliyi Etlik şehirde yaptırdım detaylıya da etlikten gün aldım
Turuncukadin duyguu11 ay ben Begüm mü demişim kusura bakmayın Bengü hanım diyecektim. Evet meltem nilşen hanım çok iyi bir doktor bence her soruya cevap veriyor acele ettirmiyor ve çok pozitif biri. Ben bu haftadan sonra düzenli olarak mamak devlete gitmeyi düşünüyorum açıkçası
Turuncukadin duyguu11 Bengü hanım da gayet iyi ama ben meltem hanımı tercih ederim açıkçası. Bengü hanım acele edebiliyor bazen