Masal7778 Fatmanur12345 evet canım servikal uzunluk önemli çünkü sen ne zaman gideceksin detayliya bende cuma günü gitmiştim senle haftamız ayni
Masal7778 Fatmanur12345 benim çok şükür güzel geçti 17. Haftada beyninde koroid pleksus kisti gördüm dedi ikili testine baktı başka bir bulgu olmadığı için bu kist geçer korkacak bişey yok demişti 20+3 te gittiğimde o kist geçmişti çok şükür başka birşey de çıkmadi 🤗
Fatmanur12345 Masal7778 bana ikili test için bisey vermediler doktor sadece bir sıkıntı yok temiz çıktı demişti
Masal7778 Fatmanur12345 benimkide risksiz ama detaylı ultrasona giderken göturmen gerek detayliya yapan Dr soruyor ikili teste bakayım diye
Sumeyye06_ Fatmanur12345 benim 2 eltimde devlette yaptirdi resim vermiyorlar ama e nabizda resimleri çıkıyor bebeğin
Fatmanur12345 Sumeyye06_ evet bende hiç alamadım normal ultrason teslimlerini ayrıntılıda vermezseler insallah orada görürüm
Oslemasel CeylanAk hadi ya bende devlete gidiyorum her gitmemde 3-4 tane verir. Ev üstadın fotosu doldu
Zeynikii Merhaba ben de siz sorunca baktım evet çıkıyor görüntülemeyi teleradyoloji görüntüleme olarak seçin 🥰
Hanniballl Fatmanur12345 Ben özelde gittim mail adresimizi alıp, mailimize attı doktor detaylı ultrason görüntülerimizi 😊
yeni_anne2 Hanniballl benn özelde yaptırdım özel takipliyim zaten gecen hafta yaptırdım detaylı gösterdi tek seferde yüzünü çok guzellllll 🤭🥺🌸 bir prensessss di kendisi