Fatmanur12345 Kızlar bebeğin resmine nabiza düşüyormuş sizde düştü mü merak ediyorum bende gidicem 10 günüm var ama orada resim verilmiyor ama burada gördüm e nabiza düşüyormuş
Fatmanur12345 Fatmaacylnn Masal7778 Ben burada bir kaç kişiden gördüm o yüzden sordum bu arada alttan bakıyor mu ayrıntılı ultrason da
Masal7778 Fatmanur12345 Dr gerekli görürse bakıyor bende karından servikal uzunluğu net göremedim deyip bakti
CeylanAk Doktor çekerse görünüyor ben 1526262 defa gitmeme rağmen devlette bir tane foto alamadım sistemden baktım ordada yoktu 😂
Fatmanur12345 CeylanAk yaa benimkide devlet hiç alamadım bende o yüzden merak ettim e nabizda olsaydı iyiydi 😂
Oslemasel CeylanAk hadi ya bende devlete gidiyorum her gitmemde 3-4 tane verir. Ev üstadın fotosu doldu
Patatess Bende de görünmüyor ne yazık ki. Ama daha önce başka birisi doktor özellikle girerse gözüküyor demişti yorumlarda. Belki doktorunuza sorarsın giriş yapar.
Fatmanur12345 Sumeyye06_ 10 günüm var daha yaptırmama ama devlette yapılacak orada ultrason resmi verilmiyor
Sumeyye06_ Fatmanur12345 benim 2 eltimde devlette yaptirdi resim vermiyorlar ama e nabizda resimleri çıkıyor bebeğin
Masal7778 Fatmanur12345 evet canım servikal uzunluk önemli çünkü sen ne zaman gideceksin detayliya bende cuma günü gitmiştim senle haftamız ayni