Mina04 11 Kasım yumurtlama.Kasıklarım ve belimde çok ağrı var.Adetim iki gün gecikince test yapacağım 🙏🏻
Kkardelenn1 Mina04 benim 26 sı evlilik yıldönümüm olursa hediye şeklinde verebilmek istiyorum o yüzden yapmak istiyorum
shrnur Benimde bat 27 ama ben gecikmeyi bekleyeceğim daha önce bir boş gebelik bir kimyasal yaşadım inşallah sağlıklı sıhhatli kolaylıkla güzellikle olur bu sefer
shrnur Kkardelenn1 araştırıldı mı peki neden oluyormuş düşükler benim doktorum bu sefer pıhtılaşma iğnesi kullanacağız önlem amaçlı dedi eğer yine olursa araştırılması gerekiyor dedi
Kkardelenn1 shrnur genetik bakıldı canım çok şükür bşr sorun yok ama benim ilk bebeğim 37 haftada kalbi durduğu içşn bundan sonra tüm hamileliklerimde doğuma kadar bende kan sulandırıcı kullanacagım
Kkardelenn1 Mina04 ben yaptım canım yarın bat pozitif çok şükür 🤲🏼3 kayıptan sonra bu yavrumu sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Mina04 Kkardelenn1 ben bat günü yapacağım canım 26 sında yani.Çok sabırsızım ama bekliycem çok az pembe ve kahverengi akıntım oldu dün ve bugün yerleşme kanaması diye umuyorum.
Kkardelenn1 Mina04 amin inşallah Allah razı olsun 🤲🏼kimlerin gönlünden ne geçiyorsa rabbim en güzel şekilde nasıp etsin 🩷